ОДОБРЕННЫЕ | ВСЕ

Харісса

22 Августа 15:01
Автор: richinna
Харісса
Харісса - гострий пастоподібний соус червоного кольору з перцю чилі (іноді висушеного або в'яленого) і часнику з додаванням коріандру, зіри, солі і оливкового масла. Іноді в пасту додають солодкий перець,томати, оцет, м'яту, лимонний сік, оливки, пелюстки троянди. Соус використовують в супах, м'ясних і рибних стравах, подають до кускусу, рису і макаронних виробів, піци, бутербродів і обов'язково готують із харіссою - шакшуку.

читать дальше >

Салат "Літній" з баклажанами.

14 Августа 20:06
Автор: Rina
Салат \
Я ще й досі в цій темі))
Обожнюю баклажани і цей смачний та пікантний салат.

читать дальше >

Помідори мариновані з гірчицею і чорнобривцями

14 Августа 19:57
Автор: richinna
Помідори мариновані з гірчицею і чорнобривцями
Мариновані томати в смачному маринаді з зернами гірчиці і квітами чорнобривців.

читать дальше >

Салат з буряком і сливами

11 Августа 10:17
Автор: richinna
Салат з буряком і сливами
Буряк - це суцільна користь! Пропоную цікавий  салат з кислувато-солодкувати смаком з буряком,сливами,родзинками та кедровими горішками,заправлений йогуртовою заправкою.

читать дальше >

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014