ОДОБРЕННЫЕ | ВСЕ

Овочевий суп з кабачковою ікрою

15 Июля 22:13
Автор: richinna
Овочевий суп з кабачковою ікрою
Смачний та легкий овочевий суп з насиченим кабачковим смаком. Дуже швидко і просто  готується!

читать дальше >

Молодий зелений горошок з лавандою

11 Июля 17:34
Автор: richinna
Молодий зелений горошок з лавандою
Смачний гарнір із молодого зеленого горошку з солодкуватим надзвичайно цікавим смаком і ароматом.

читать дальше >

Риба під сиром

10 Июля 19:57
Автор: richinna
Риба під сиром
Нототенія запечена з молодим горошком під яєчно-сирною скоринкою.

читать дальше >

Паста з соусом в сковороді

9 Июля 12:42
Автор: richinna
Паста з соусом в сковороді
Чому раніше так не готувала? Навіщо окремо варити пасту? Забруднювати зайвий посуд?...
Бо, виходить не просто паста з соусом, а паста насичена і просочена смаками інгредієнтів, які знаходяться в сковороді.
Це не просто паста у вершково-сирному соусі, а ще й з брокколі, кукурудзою, базиліком і тощо... та відтінками післясмаку... 
Готується дуже просто,оночасно соус і паста, і швидко, рівно стільки скільки потрібно часу для приготування пасти. 

читать дальше >

"Чіабатта" гарбузово-житня

7 Июля 17:34
Автор: richinna
\
Чіабатта - італійський білий хліб,який в перекладі звучить як "тапочок". Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і м'якоть з великою, нерівномірно розподіленою пористістю. 
У мене чіабата авторська гарбузово-житня :)
Дуже смачна і запашна.

читать дальше >

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014