Сметанний соус до овочевих страв

Автор: Rina 25 Мая 2016
Сметанний соус до овочевих страв
Дуже простий та смачний соус

Нам знадобиться:

  • Сметана 21% або жирніша 7 ст. л.
  • Часник 3-4 зубчика
  • Кріп свіжий 1 жмуточок
  • Сіль
В тарілку відміряємо необхідну кількість сметани.
Мілко ріжемо зелень.
Сметану, кріп, подрібений часник та сіль добре перемішуємо.
Подавати з овочевими стравами: овочевими котлетами, драниками, картопляниками та ін.
А також перемазувати Кабачковий торт.

Смачного вам літа!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 25 Мая 2016
# 0

Це смачний соус! Перевіряли 

gutka 26 Мая 2016
# 0

Чудовий соус. Я додаю ще пару ложок майонезу  від ТМ ВІНЯРИ ( WINIARY)

Rina 1 Июня 2016
# 0

Не зустрічала в нас такого, або не помічала.

Майонез використовую тільки в стравах, а просто як соус я його не вживаю)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014