Пшенично-овочеві котлети

Автор: Rina 25 Мая 2016
Пшенично-овочеві котлети
Нарешті почалась моя улюблена пора страв з кабачків)

А також в мене частенько залишається пшенична каша, якій я знайшла чудове застосування.

Для котлет нам треба:

  • Пшенична каша 200 г.
  • Морква 100-150 г.
  • Цибуля (велика) 1 шт.
  • Кабачки 250-450 г.
  • Яйця 2-4 шт.
  • Борошно 3-5 ст. л.
  • Сіль
  • Сода
  • Олія для смаження
В мене зазвичай залишається пшенична каша, тому вона холодна.
Варто розім’яти її виделкою.
На крупній тертці тремо моркву.
Цибулю ріжемо крупніше, ніж на котлети.
Я написала 250-450 г. кабачків не помилково.
Регулюйте їх на свій смак. Якщо хочете більш овочевий смак, то додавайте більше кабачків.

Кабачки теж тремо на крупній тертці, добре віджимаємо сік.
До основної маси додаємо яйця, трохи соди борошно та сіль.
Ретельно перемішуємо.
Та смажимо до рум’яного кольору з обох сторін на розігрітій сковороді.
Овочеві котлети готові.

Подавати з Соусом "А-ля майонез" або з Сметанним соусом до овочевих страв.

Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 25 Мая 2016
# 0

Думаю, що не тільки пшеничну кашу можна так "утилізувати"

Rina 25 Мая 2016
# 0

Так, але найчастіше в мене залишається пшенична каша))

Я частенько ще гриби додаю.

richinna 26 Мая 2016
# 0

о,каша....піду поексперементую))))

gutka 26 Мая 2016
# 0

Гарна страва)

Rina 1 Июня 2016
# 0

Дякую)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014