Кабачки фаршировані гречкою та грибами

Автор: Oksana_sadova 22 Мая 2018
Кабачки фаршировані гречкою та грибами
Це знов рецепт від Вікторії Попін. Це потрібно обовязково спробувати, бо кабачки дуже і дуже смачні.

Ингредиенты:

  • середні кабачки 3 шт.
  • вершкове масло 50 г.
  • варена гречка 100 г.
  • цибуля ріпчаста невелика 1 шт.
  • печериці 200-300 г.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • олія для змащування кабачків
  • Соус:
  • вершкове масло 30 г.
  • сметана 200 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • сіль
  • кріп для подачі
Духовку розігріти до 200С. Печериці нарізати пластинами.
В сковорідці розігріти 20 грамів вершкового масла. Додати цибулю нарізану не надто дрібно, сіль до смаку і обсмажувати, помішуючи, до м'якості цибулі.
За цей час кабачки добре помити. Акуратно зрізати верхівки кабачків, і вибрати  більшу частину м'якоті.
Додати до цибулі  печериці, решту масла й обсмажувати, помішуючи, доки випарується  сік який пустять печериці.
Додати гречку, посолити та поперчити , добре перемішати й зняти з вогню.
Викласти гречку з грибами в підготовлені кабачки і 
 накрити зрізаними кришками.  Змастити поверхню кабачків  олією й поставити в розігріту духовку. Пекти 25-35 хвилин, до м'якості кабачків.
За цей час готуємо соус. В сковорідці розігріти  масло,додати цибулю, посолити й смажити до м'якості.
Додати сметану. Порада від Вікторії: якщо будете використовувати магазинну сметану, її потрібно добре змішати з 1,5 ч.л. борошна, щоб вона не згорнулась грудками.
Довести до кипіння й варити, помішуючи, 3-4 хвилини,щоб сметана  набула кремового відтінку.
 Перелити соус в чашу блендера й збити до однорідності.
Приготувати кріп.
При подачі кабачки полити соусом та притрусити кропом.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Мая 2018
# +1

Смачно — це одна справа. Для мене відкриття саме таке запікання, з кришками! До речі, гарна тарілочка, з маками

Oksana_sadova 23 Мая 2018
# 0

Женя,для мене також  я так готувала кабачки вперше, і мені так більше сподобалося з тими кришичками Дякую

Violet 23 Мая 2018
# +1

Хороший рецепт!Обязательно приготовлю в сезон кабачков

Oksana_sadova 24 Мая 2018
# 0

Дякую

Ксюша 24 Мая 2018
# +1

У нас також вже продають кабачки, але одразу великі, можливо їм буде потрібно більше часу для запікання ! Поки що я їх не беру. А такі маленькі мене спокусили 

Oksana_sadova 24 Мая 2018
# 0

Дякую,Оксанка В нас тільки такі маленькі продають, якраз дуже добре іх фарширувати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014