Кабачки фаршировані гречкою та грибами

Автор: Oksana_sadova 22 Мая 2018
Кабачки фаршировані гречкою та грибами
Це знов рецепт від Вікторії Попін. Це потрібно обовязково спробувати, бо кабачки дуже і дуже смачні.

Ингредиенты:

  • середні кабачки 3 шт.
  • вершкове масло 50 г.
  • варена гречка 100 г.
  • цибуля ріпчаста невелика 1 шт.
  • печериці 200-300 г.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • олія для змащування кабачків
  • Соус:
  • вершкове масло 30 г.
  • сметана 200 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • сіль
  • кріп для подачі
Духовку розігріти до 200С. Печериці нарізати пластинами.
В сковорідці розігріти 20 грамів вершкового масла. Додати цибулю нарізану не надто дрібно, сіль до смаку і обсмажувати, помішуючи, до м'якості цибулі.
За цей час кабачки добре помити. Акуратно зрізати верхівки кабачків, і вибрати  більшу частину м'якоті.
Додати до цибулі  печериці, решту масла й обсмажувати, помішуючи, доки випарується  сік який пустять печериці.
Додати гречку, посолити та поперчити , добре перемішати й зняти з вогню.
Викласти гречку з грибами в підготовлені кабачки і 
 накрити зрізаними кришками.  Змастити поверхню кабачків  олією й поставити в розігріту духовку. Пекти 25-35 хвилин, до м'якості кабачків.
За цей час готуємо соус. В сковорідці розігріти  масло,додати цибулю, посолити й смажити до м'якості.
Додати сметану. Порада від Вікторії: якщо будете використовувати магазинну сметану, її потрібно добре змішати з 1,5 ч.л. борошна, щоб вона не згорнулась грудками.
Довести до кипіння й варити, помішуючи, 3-4 хвилини,щоб сметана  набула кремового відтінку.
 Перелити соус в чашу блендера й збити до однорідності.
Приготувати кріп.
При подачі кабачки полити соусом та притрусити кропом.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Мая 2018
# +1

Смачно — це одна справа. Для мене відкриття саме таке запікання, з кришками! До речі, гарна тарілочка, з маками

Oksana_sadova 23 Мая 2018
# 0

Женя,для мене також  я так готувала кабачки вперше, і мені так більше сподобалося з тими кришичками Дякую

Violet 23 Мая 2018
# +1

Хороший рецепт!Обязательно приготовлю в сезон кабачков

Oksana_sadova 24 Мая 2018
# 0

Дякую

Ксюша 24 Мая 2018
# +1

У нас також вже продають кабачки, але одразу великі, можливо їм буде потрібно більше часу для запікання ! Поки що я їх не беру. А такі маленькі мене спокусили 

Oksana_sadova 24 Мая 2018
# 0

Дякую,Оксанка В нас тільки такі маленькі продають, якраз дуже добре іх фарширувати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

sango food блюда на мангале булочки быстрый завтрак в духовке ветчина видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусная окрошка вкусно вкусный мягкий вкусный мясо вкусный пирог вкусный шашлык всегда вкусно выпечка горячее блюдо грибы грузинская кухня грузинские блюда десерт диетические блюда еда завтрак закуска здоровая еда как замариновать лук как мариновать лук как приготовить как пух кулинария куличи куриное филе ленивые хачапури лепешки лепешки с начинкой лепешки с сыром лук маринованный маринованный лук маринованный лук быстро маринованный лук к шашлыку маринованный шашлык мясные блюда мясо обед оладьи паска пасха пасха 2019 печенье пирог пирожки рецепт рецепт куличей рецепт маринованного лука рецепты рецепты на пасху русская кухня салат свиная рулька свиная шея свинина сдобные булочки тефтели с рисом торт что приготовить на завтрак шашлык шоколадный торт
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014