Кабачки фаршировані гречкою та грибами

Автор: Oksana_sadova 22 Мая 07:26
Кабачки фаршировані гречкою та грибами
Це знов рецепт від Вікторії Попін. Це потрібно обовязково спробувати, бо кабачки дуже і дуже смачні.

Ингредиенты:

  • середні кабачки 3 шт.
  • вершкове масло 50 г.
  • варена гречка 100 г.
  • цибуля ріпчаста невелика 1 шт.
  • печериці 200-300 г.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • олія для змащування кабачків
  • Соус:
  • вершкове масло 30 г.
  • сметана 200 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • сіль
  • кріп для подачі
Духовку розігріти до 200С. Печериці нарізати пластинами.
В сковорідці розігріти 20 грамів вершкового масла. Додати цибулю нарізану не надто дрібно, сіль до смаку і обсмажувати, помішуючи, до м'якості цибулі.
За цей час кабачки добре помити. Акуратно зрізати верхівки кабачків, і вибрати  більшу частину м'якоті.
Додати до цибулі  печериці, решту масла й обсмажувати, помішуючи, доки випарується  сік який пустять печериці.
Додати гречку, посолити та поперчити , добре перемішати й зняти з вогню.
Викласти гречку з грибами в підготовлені кабачки і 
 накрити зрізаними кришками.  Змастити поверхню кабачків  олією й поставити в розігріту духовку. Пекти 25-35 хвилин, до м'якості кабачків.
За цей час готуємо соус. В сковорідці розігріти  масло,додати цибулю, посолити й смажити до м'якості.
Додати сметану. Порада від Вікторії: якщо будете використовувати магазинну сметану, її потрібно добре змішати з 1,5 ч.л. борошна, щоб вона не згорнулась грудками.
Довести до кипіння й варити, помішуючи, 3-4 хвилини,щоб сметана  набула кремового відтінку.
 Перелити соус в чашу блендера й збити до однорідності.
Приготувати кріп.
При подачі кабачки полити соусом та притрусити кропом.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Мая 19:15
# +1

Смачно — це одна справа. Для мене відкриття саме таке запікання, з кришками! До речі, гарна тарілочка, з маками

Oksana_sadova 23 Мая 07:34
# 0

Женя,для мене також  я так готувала кабачки вперше, і мені так більше сподобалося з тими кришичками Дякую

Violet 23 Мая 22:12
# +1

Хороший рецепт!Обязательно приготовлю в сезон кабачков

Oksana_sadova 24 Мая 07:28
# 0

Дякую

Ксюша 24 Мая 18:37
# +1

У нас також вже продають кабачки, але одразу великі, можливо їм буде потрібно більше часу для запікання ! Поки що я їх не беру. А такі маленькі мене спокусили 

Oksana_sadova 24 Мая 20:20
# 0

Дякую,Оксанка В нас тільки такі маленькі продають, якраз дуже добре іх фарширувати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames бутерброд видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусные салаты вяленые помидоры вяленые помидоры в духовке гречаний суп десерт диета домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуска запеченная курочка в духовке кабачки кабачковая икра картошка консервація кулинарный замес курица в духовке лаваш летний салат лечо макароны малина малосольные огурцы малосольные огурцы рецепт маринованные кабачки маринованные огурцы мультиварка мясо мікрогрін мікрозелень начинки для пирожков низкокалорийное низкоуглеводное блюдо овощи огурцы перець печінка в мультиварці пирог пирог из хлеба помидоры без уксуса помидоры лакомка помидоры на зиму рецепт рецепт з фото рецепт українською рецепты салатов салат салат на новый год салат на праздничный стол салат с баклажанами салат с беконом салаты свинина свинина диетическая соус суп суп з копченостями сыр творог хлебный пирог цукини шоколад яйцо пашот яловича печінка

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014