Кабачки фаршировані гречкою та грибами

Автор: Oksana_sadova 22 Мая 07:26
Кабачки фаршировані гречкою та грибами
Це знов рецепт від Вікторії Попін. Це потрібно обовязково спробувати, бо кабачки дуже і дуже смачні.

Ингредиенты:

  • середні кабачки 3 шт.
  • вершкове масло 50 г.
  • варена гречка 100 г.
  • цибуля ріпчаста невелика 1 шт.
  • печериці 200-300 г.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • олія для змащування кабачків
  • Соус:
  • вершкове масло 30 г.
  • сметана 200 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • сіль
  • кріп для подачі
Духовку розігріти до 200С. Печериці нарізати пластинами.
В сковорідці розігріти 20 грамів вершкового масла. Додати цибулю нарізану не надто дрібно, сіль до смаку і обсмажувати, помішуючи, до м'якості цибулі.
За цей час кабачки добре помити. Акуратно зрізати верхівки кабачків, і вибрати  більшу частину м'якоті.
Додати до цибулі  печериці, решту масла й обсмажувати, помішуючи, доки випарується  сік який пустять печериці.
Додати гречку, посолити та поперчити , добре перемішати й зняти з вогню.
Викласти гречку з грибами в підготовлені кабачки і 
 накрити зрізаними кришками.  Змастити поверхню кабачків  олією й поставити в розігріту духовку. Пекти 25-35 хвилин, до м'якості кабачків.
За цей час готуємо соус. В сковорідці розігріти  масло,додати цибулю, посолити й смажити до м'якості.
Додати сметану. Порада від Вікторії: якщо будете використовувати магазинну сметану, її потрібно добре змішати з 1,5 ч.л. борошна, щоб вона не згорнулась грудками.
Довести до кипіння й варити, помішуючи, 3-4 хвилини,щоб сметана  набула кремового відтінку.
 Перелити соус в чашу блендера й збити до однорідності.
Приготувати кріп.
При подачі кабачки полити соусом та притрусити кропом.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Мая 19:15
# +1

Смачно — це одна справа. Для мене відкриття саме таке запікання, з кришками! До речі, гарна тарілочка, з маками

Oksana_sadova 23 Мая 07:34
# 0

Женя,для мене також  я так готувала кабачки вперше, і мені так більше сподобалося з тими кришичками Дякую

Violet 23 Мая 22:12
# +1

Хороший рецепт!Обязательно приготовлю в сезон кабачков

Oksana_sadova 24 Мая 07:28
# 0

Дякую

Ксюша 24 Мая 18:37
# +1

У нас також вже продають кабачки, але одразу великі, можливо їм буде потрібно більше часу для запікання ! Поки що я їх не беру. А такі маленькі мене спокусили 

Oksana_sadova 24 Мая 20:20
# 0

Дякую,Оксанка В нас тільки такі маленькі продають, якраз дуже добре іх фарширувати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

бисквит бисквит для торта бисквит классический бисквитное тесто ветчина видео рецепт видео рецепты випічка вишня всегда вкусно второе блюдо вторые блюда говядина горячее горячее блюдо десерт десерт с клубникой домашнее печенье заварной крем заготовки на зиму закуска закуски кабачки как вкусно приготовить свиные ребрышки как запечь в рукаве свиные ребрышки капуста картопля картофель кексики конкурс котлеты котлеты с овощами крабовые палочки крем куряче філе мариновані мідії мармуровий пиріг мідії обед огірки оладьи омлет в пароварке оригинальные закуски пароварка печенье пирог пиріг победители полуниця просто готовить простой рецепт редиска рецепт бисквита рецепт з фото рецепт приготовления свиных ребрышек рецепт українською салат салат с клубникой салаты свинина сметана суп сыр твердий сир торт торт бисквитный хинкали шоколадное печенье яйца яйца в пароварке

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014