Запечене м'ясо "книжка" з грибами та цибулею під сиром

Автор: richinna 21 Июня 2014
Запечене м'ясо \

Готувала свинину "книжкою" в мультиварці,як  М'ясо "вишнево-лавандове" і  в  аерогрилі запікала під сиром.Багато хто начиняє разом з сиром, я більше віддаю перевагу,коли сир запечений в кінці і поверх свинини.  Вариантів начинки для такого м'яса є безліч, в мене маринована цибуля та гриби.  

М'якоть свинячої лопатки-750 г
Аджика сира з перцю- 5 ст.л.
Гірчиця- 2 ст.л.
Цибуля 2-3 шт.
печериці- 100г
Сіль,перець

Олія- 1 ст.л.
Вино червоне сухе- 3 ст.л.
Сир(твердий,жирний)- 75 г

Лопатку порізати шириною 1-1,5 см не дорізаючи до кінця.

Замаринувати свинину в аджиці з перцю та гірчиці.
Добре помасажувати м'ясо, щоб маринад просочився між "сторінками"

Маринувати в холодильнику від 2-х годин.
Цибулю нарізати кружальцями.
Посипати цукром,сіллю та перцем,полити оцетом.залишити на 10 хвилин.

Я люблю щоб цибуля трішки хрумтіла в свинині, але й була готовою. Якщо Ви любите цибулю м'яку,її можна замаринувати в окропі або обсмажити.

Гриби порізати на пластинки.

М'ясо дістати та просушити від маринаду, в мене маринаду не стало... свинина весь ввібрала.

Між м'ясними "сторінками" викласти цибулю з грибами.
Фаршироване м'ясо-"книжку" викласти на фольгу, блискучою стороною до свинини.
Зробити з фольги "коробочку" з запасом,щоб закрити коробочку.
Добре посолити м'ясо-книжку, полити олією та вином на гриби,цибулю та свинину.


 Запакувати свинину"книжку" з цибулею та грибами в фольгу та випікати в мультиварці 45 хвилин на програмі "Випічка"

На дно мультиварки можна влити 1 склянку води.
Через 45 хвилин відкрити запечене м'ясо,перекласти його під гриль.
Зверху на свинину-книжку з грибами і цибулею викласти порізаний сир.
Запекти в аерогрилі м'ясо-книжку під сиром 10-15 хвилин при 180 град.
Порізати м'ясо- книжку з грибами під сиром поперек та подавати з зеленим горіхово- часниковим соусом або соусом "ткемалі" 
Ось і все! На цій "м'ясній" ноті хочу сказати: До побачення і нових зустрічей на Шеф Поварі!





 

Всім смачного і МИРного літа!

130

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 21 Июня 2014
# 0

Хорошего отпуска и спасибо за кучу идей!

richinna 21 Июня 2014
# 0

Спасибо,всегда рада!

Андрей 21 Июня 2014
# 0

Супер!!!! Очень!       Люблю такое! 

richinna 21 Июня 2014
# 0

Благодарствую!

Marsella 21 Июня 2014
# 0

Моника, ты все съела??? Книги читать нужно, а не есть)) 

richinna 21 Июня 2014
# 0

лучше в чемодане посидеть)))

Marsella 21 Июня 2014
# 0

ти ж не візьмеш з собою котейку 

richinna 21 Июня 2014
# 0

не, она домашняя,но это не мешает ей отметиться там где ее еще не было)))))

lakshmi 21 Июня 2014
# 0

Инночка,мясо бесподобное!

richinna 21 Июня 2014
# 0

Спасибо!

snv71 23 Июня 2014
# 0

Супер книжка, можно зачитаться

richinna 6 Июля 2014
# 0

julinka 25 Июня 2014
# 0

класная книжечка!

richinna 6 Июля 2014
# 0

forum 25 Июня 2014
# 0

Приятного отпуска, Инночка! Кто сказал, что нельзя кушать и читать одновременно?) Умница!

richinna 6 Июля 2014
# 0

Спасибо,Юрочка! Я уже вернулась)))

Bizeshka 30 Июня 2014
# 0

Очень вкусно!

richinna 6 Июля 2014
# 0

Марина44 22 Июля 2014
# 0

Мне очень понравилось ваше блюдо. Готовить умею и по описанию понимаю, стоящий рецепт или нет. Вы меня очень порадовали рецептом, теперь знаю , что буду готовить не выходные. Спасибо!

richinna 22 Июля 2014
# 0

Спасибо, Вам Марина, за теплые слова! Рада,что рецепт пришелся по вкусу и жду Ваш отчет! Смачного!

елена78 26 Июля 2014
# 0

Только прочла рецепт, тут же захотелось приготиовить. Все так вкусно выглядит. Очень люблю баловать своих домашних чем-то вкусненьким и необычным. Большое спасибо!!! Надеюсь в скором времени поделюсь своими вкусняшками.

richinna 26 Июля 2014
# 0

Спасибо! Готовьте и кушайте на здоровье!С нетерпением жду Ваши вкусняшки

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014