Оселедець солений з лимоном і овочами

Автор: richinna 18 Января 2016
Оселедець солений з лимоном і овочами
Завдяки лимону оселедець стає ароматним і без мілких кісточок,вони просто стають м'якими! Смачно та швидко!  
Також пропоную спробувати:
 Оселедець солений з часником в морозильній камері(один з улюблених рецептів) 
Оселедець цілком солений в пакеті
Товстолоб солено- маринований з карамелью,
 і звичайно,справжню і дуже смачну Ікру солену в домашніх умовах.

Потрібно на 0,5 л банку:

  • Оселедець(свіжоморожений) 1 шт.
  • Цибуля(невелика) 2-3 шт.
  • Морква 1-2 шт.
  • Лимон 1/2 шт.
  • Лаврове листя,перець душхм'яний,перець чорний горошком за смаком
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль 3 ч.л.
  • Олія 2 ст. л.
Оселедець розморозити в холодильнику і очистити від шкіри,кісток і нутрощів, порізати на порційні куски. 
Дрібну моркву порізати кружальцями, цибулю кільцями. 
На дно банки викласти частину спецій,моркви і цибулі.
Зверху на овочі викласти лимон.
Змішати сіль з цукром.  
На лимон викласти в один шар куски оселедця та посипати 1 ч.л. цукром з сіллю(змішаними раніше).
Зверху знову: спеції,овочі,лимон, оселедець,сіль з цукром. 
І так до самого верху банки шарами, закінчуємо лимоном.
Оселедець з овочами і лимоном полити олією, трохи втрамбувати, закрити щільною кришкою і відправити в холодильник на одну добу.
На протязі доби декілька раз перевернути догори дном.  
Через добу оселедець з овочами і лимоном готовий до вживання, також добре зберігається в холодильнику до 2-х тижнів.




Смачного!
65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 22 Января 2016
# 0

Как же  я люблю селедку)) отличный рецепт!

richinna 27 Января 2016
# 0

Спасибо!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014