Найніжніше куряче філе з грибами в соусі

Автор: richinna 21 Апреля 2016
Найніжніше куряче філе з грибами в соусі
Фантастичний спосіб маринування і приготування курячого філе, який  зберігає соковитість курячого філе і робить його найніжнішим! Спробуйте, це просто і смачно!

Потрібно:

  • Куряче філе 400 г
  • Білок яєчний 1 шт.
  • Оцет рисовий(яблучн.,винний) 1 ст. л.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Крохмаль 1,5 ст. л.
  • Печериці 200 г
  • Пиво світле 100 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Бальзамічний оцет 1 ст. л.
  • Мед 1 ст.л.
  • Соєвий соус 100 мл
  • Часник 2-3 зубч.
  • Перець чорний,кунжут за смаком
  • Вершкове масло,олія по 1 ст.л.
Куряче філе порізати на  крупні кубики. 
Білок збити з оцетом і сіллю,додати крохмаль. 

Маринад добре збити міксером.
Зарурити у білковий маринад куряче філе.
Залишити маринуватися при кімнатній температурі 30 хв., або у холодильнику від 2-х годин.
У каструлю налити воду та дати закипіти,трохи підсолити. 

Занурити кусочки курячого філе з маринаду у воду та варити помішуючи рівно 1 хвилину. 
Зайвий білок з крохмалем залишиться у воді,а куряче філе вкриється захистною плівкою. 
Відкинути курку на сито. Всередині курка має бути сирою! Варимо 1 Хвилину!!!
Печериці замаринувати в пиві на 5 хвилин.
Цибулю крупно порізати.
Підсмажити цибулю на вершковому маслі з олією та додати гриби,поперчити. 
Додати до печериць куряче філе через 5 хвилин.
Вимішати куряче філе з печерицями та цибулею.
Змішати соєвий соус з бальзамчним оцетом і медом. Вилити в сковороду до печериць з курячим філе. Перемішати та тушкувати 5 хвилин. 

Додати подрібнений часник,перемішати,накрити кришкою та вимкнути вогонь. 
Дати настоятися 10 хвилин.
Викласти на таріілку та посипати підсмаженим кунжутом.
Дуже смачне та соковите,ніжне куряче філе з грибами в медово-соєвому соусі. 
Гриби можна замінити на молоді овочі(кабачки,капусту...тощо) 





Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 22 Апреля 2016
# 0

Я вже уявляю цей аромат грибочків з куркою та соєвим соусом

konfairy 22 Апреля 2016
# 0

Божественно

richinna 22 Апреля 2016
# 0

Дякую,дівчата!

Zmeychka 8 Мая 2016
# 0

Утащила! Куриное филе с грибами частенько готовим, но таким способом  - ни разу! Как попробую — отчитаюсь! Спасибо!

richinna 8 Мая 2016
# 0

ок! филе получается очень нежным и сочным! только сделай как я, а не как Женя умеет не перевари! 1 минута и вытягивай, филе будет сверху скользкое а в середине сырое))) Я вот себе подумываю так мясо замариновать и обварить на шашлык, интересно что получится

konfairy 8 Мая 2016
# +1

Да, ладно Хотя... как говорится: "Люби, Боже, правду!" Я — про шашлык, из филейки или ошеек так тоже можно (свинина все-таки)?

richinna 8 Мая 2016
# 0

Я тоже о свинине подумываю Технология такого приготовления дает мясу закупорится сверху и оставаться сочным внутри, но при варке весь крохмал уходит в воду и белок,оставляя легкую пленочку, гореть не будет, а попробовать думаю стоит. Я когдато где-то читала,что в мясо маринованое для шашлыка за 5 минут до готовки добавляют яйцо и вымешивают,чтоб мясо было более сочным внутри.

Zmeychka 8 Мая 2016
# 0

мне кажется, что яйцо может сгореть на мясе во время приготовления...

Zmeychka 8 Мая 2016
# 0

постараюсь ничего не упустить и строго следовать рецепту!

Мне кажется, что шашлык таким способом получится сочным однозначно. Быстрая высокотемпературная обработка снаружи "запечатывает" сок внутри как при обжаривании, так и при обваривании. Короче, жду опробованный тобой рецепт шашлыка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014