М'ясна запіканка з овочами під сиром

Автор: richinna 18 Апреля 2017
М'ясна запіканка з овочами під сиром
Хочеться ще, ще і ще! 
Краще одразу готувати кожному по сковорідці такої овочево-м'ясної запіканки )))

Потрібно для маринування м'яса:

  • М'ясо (свинина) 0,5 кг
  • Вино (марсала) 100 мл
  • Марокканська суміш спецій 2 ч.л.
  • Шафран імеретинський 1 ч.л.
  • Соус теріякі 2 ст. л.
  • Вустерський соус 2 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
М'ясо підморозити та нарізати товщиною 1-1,5 см поперек волокон. 
Приправити марокканською сумішшю спецій та імеритинським шафраном.
Влити оливкову олію, вино та соуси теріяки і вустерський, залишити маринуватися 20 хвилин.

Також потрібно:

  • Цибуля ріпчаста 3-4 шт.
  • Брокколі (заморожене 500 г
  • Лечо "Глобус" 500 мл
  • Сир моцарела 200 г
Цибулю порізати (грубо) кільцями на 3-4 частини. Чавунну сковороду змастити олією та викласти на дно цибулю. 
Зверху на цибулю щільно викласти мариноване м'ясо.
На м'ясо викласти суцвіття брокколі.
Між брокколі розмістити лечо "Глобус" 
Поставити сковороду в розігріту духовку при максимальні температурі на нижній нагрів на 20 хвилин.  
Потім переключити на верхній і нижній нагрів при температурі 200 градю на 20 хвилин.
Через 40 хвилин засипати овочево-м'ясну запіканку сиром та запікати на обох нагрівах при 180 град ще 10-15 хвиин.
Подавати м'ясну запіканку з брокколі і лечо під сиром гарячою прямо у сковороді.
Дуже смачна, соковита та апетитна м'ясо-овочева запіканка під сиром. 

Смачного!
65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 18 Апреля 2017
# 0

Какая красота! Ты права — каждому по порционной сковородочке! И брокколи! Обожаю брокколи

konfairy 18 Апреля 2017
# 0

Иннуш, а мясо ты не отбиваешь?

richinna 18 Апреля 2017
# 0

Не,не отбиваю! Я режу подмороженое,а оно потом тоньше становится когда размерзнется и состав маринада позволяет не отбивать,мясо тает во рту

konfairy 18 Апреля 2017
# 0

richinna 18 Апреля 2017
# 0

а цвет брокколи,как тебе после летней заморозки? 

konfairy 18 Апреля 2017
# 0

Да-да, я уже сходила в твой рецепт, посмотрела. Вот думаю, она красивее чем свежая, это сода ей такой цвет придаёт?. Или просто горячая вода?

richinna 18 Апреля 2017
# 0

Сода,Женечка,содаи сохраняется цвет при заморозке и даже запекании.

konfairy 18 Апреля 2017
# 0

konfairy 19 Апреля 2017
# 0

На заметку к лету, и не только для заморозки

SvetlanaAnikanova 18 Апреля 2017
# 0

Это то,что я люблю. Очень красиво и уверена, что вкусно.

richinna 18 Апреля 2017
# 0

очень-приочень

gutka 20 Апреля 2017
# 0

Яка смачна запіканка ....у мене нажаль таких соусів немає....

richinna 22 Апреля 2017
# 0

Дякую  ну,замаринувати м'ясо можна  і на свій смак,головне щоб добре м'ясо

lakshmi 20 Апреля 2017
# 0

Прекрасная запеканка Иннуш!

richinna 22 Апреля 2017
# 0

Спасибо,Лика!

Zmeychka 30 Апреля 16:25
# 0

Дуже смачно має вийти! І брокколі ще не бачила ніде, і лечо вже з'їли... Забираю до КК та чекаю новий врожай

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014