Сачове з броколі

Автор: richinna 23 Ноября 2017
Сачове з броколі
Страва болгарської кухні. 
Також можете приготувати  Сачове з гарбузом 
і класичне сачове та дізнатися, що таке САЧ.

Потрібно на 4 порції:

  • М'ясо 500 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Кабачок (маленький) 1 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Печериці 5-6 шт.
  • Броколі 1 шт.
  • Помідори маленькі 3-5 шт.
  • Оливки 10-12 шт.
  • Лайм солений або свіжий) 1 шт.
  • Вино (Марсала) 100 мл.
  • Олія 3-4 ст. л.
  • Сіль,перець,тмін,хмелі-сунелі за смаком
Розігріти Сач з олією. 
Свинину порізати великим кубиком, цибулю на пелюстки. 
Болгарський перець порізати крупними часточками повздовж, кабачок грубими кружальцями. 
В розігрітий сач викласти м'ясо та підсмажити 1-2 хвилини до зміни кольору. Поперчити та приправити спеціями. Додати цибулю і смажити ще 3-5 хвилин.
Перемішати та викласти перець з кабачком. 
Влити вино. 
Тим часом порізати помідори на 2-4 частини,  печериці та броколі. 
Броколі бажано підготувати заздалегідь: 
проварити у підсоленій воді з дрібкою соди 1 хвилину.
Викласти печериці,броколі і помідори в сач, зверху додати оливки і солений лайм.  , посолити і обережно перемішати.


 Взагалі,сачове готується до напівготовності овочів, вимикається і подається на стіл у сачу на підставці, де воно ще кипить і доходить до готовності. 
Полити соком лимону чи лайму. 

Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Ноября 2017
# 0

 Чудове, крім останього- " доходить до готовності на столі" Хто ж це витримає — сидіти і дивитися на таку смакоту, вдихати аромати... ні, ми з'їмо "аль денте"!

richinna 24 Ноября 2017
# 0

Дивитися не треба, потрібно їсти! Від плити до столу за 2-3 хвилини все доходить до готовності і тримає страву гарячою ще 20 хвилин, як мінімум при якісному і справжньому сачі 

konfairy 24 Ноября 2017
# 0

А-а, хитренька, привезла собі сачик ексклюзивний...а я їхнє сачове розкладу по наших українських горшиках! Дякую тобі за соду — диво, а й справді колір зберігається!

richinna 24 Ноября 2017
# 0

Можна використовувати інше глиняне деко, яке можна нагрівати на плиті. Сач має смажитися, а не тушитися

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить как приготовить пирог кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария лечо маринованные помидоры мясной салат обед песочное печенье печенье пирог пирог со сливами помидоры на зиму праздничный салат простой пирог простой салат простые рецепты рецепт рецепт пирога со сливами рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с болгарским перцем салат с красной фасолью салат с куриной грудкой салат с курицей салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог сливы соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекская кухня утка хлеб яблоки

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014