Сачове з гарбузом

Автор: richinna 22 Ноября 2016
Сачове з гарбузом
Сач- смачна та ефектна подача страв. 
На цей раз м'ясне сачове з гарбузом,айвою та овочами. А також і, з грушою і айвою)))
Коли на вулиці заметіль,хочеться чогось теплого і яскравого,що нагадує про літо. 
В даному випадку я приготувала м'ясний сач з гарбузом та овочами.

Замаринуємо м'ясо:

  • Свинина 400 г
  • Часник 5 зубч.
  • Сіль.перець по 1/2 ч.л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/2 ч.л.
  • Вино червоне сухе 1 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
Часник придавити ножем та додати спеції.
Подрібнити ножем, не дуже мілко.
Через добу в мене вже була велика гранітна ступка,про яку я давно мріяла... тому для повторного сачу використала її))).
До свинини додати часник зі спеціями та порізану цибулю,влити вино та оливкову олію. 
Перемішати та залишити на 20 хвилин.

Також для сачове потрібно:

  • Вино біле сухе 100 мл
  • Гарбуз 600 г
  • Перець болгарський зелений 2 шт.
  • Айва 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Марокканьська суміш спецій 1/2 ч.л.
  • Базилікова сіль за смаком
  • Гірчиця в зернах,паприкова паста по 1 ст.л.
Гарбуз почистити та порізати. 
Добре розігріти сач та викласти свинину разом з цибулею і маринадом. ГОтуємо на великому вогні.
До гарбуза додати гірчицю в зернах 
та паприкову пасту,вимішати.
Перемішати свинину та влити біле вино.
Коли алкоголь з вина випарується додати   в сач гарбуз.
Почистити та порізати великими скибочками болгарський перець та викласти на гарбуз.
Тоненькими скибочками порізати айву та нарізати помідори на 4-6 частин.
Додати в сач марокканську суміш спецій та базилікову сіль. Через 5 хвилин перемішати та вимкнути вогонь.
Також через добу готувала гарбузове сачове з грушою і айвою,теж було дуже смачно.
Подавати сач посипавши зеленню. 
Смачне м'ясне сачове з гарбузом, грушою і айвою. 







Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 22 Ноября 2016
# 0

Oksana_sadova 22 Ноября 2016
# 0

Інна, а що це за паприкова паста, щось я такого в нас не зустрічала

richinna 22 Ноября 2016
# 0

паприка-крем, угорські спеції на основі паприки,для бограча і т.д. гострі і не гострі. 
Як наша томатна паста, тільки з паприки солодкої))))))) 


Ксюша 22 Ноября 2016
# 0

Я такої не бачила

richinna 22 Ноября 2016
# 0

На Закарпатті продається))))))

Ксюша 22 Ноября 2016
# 0

richinna 22 Ноября 2016
# +1

Це нам родичі з Ужгорода присилають мій чоловік ще любить паприку-крем на сало мастити

konfairy 23 Ноября 2016
# 0

хочу такой космической пасты! На следующее лето надо раздобыть рецепт

Oksana_sadova 24 Ноября 2016
# 0

Інна, а чим можна замінити, бо в нас таких не бачила

konfairy 23 Ноября 2016
# 0

Красота какая праздничная!

richinna 24 Ноября 2016
# 0

http://www.chef.com.ua/recepty/brag/bolgarskij-sach-ce-duzhe-smachno-8263.html#.WDcLr2-g_Dc

konfairy 24 Ноября 2016
# 0

Ясно, у меня август прошлого года как-то выпал

konfairy 23 Ноября 2016
# 0

Вибачте, а хто такий цей сач? Це посуда така? 

richinna 24 Ноября 2016
# 0

да,это сковорода глиняная из Болгарии, та что на фото 
Сач- особливе автентичне болгарське блюдо приготоване на однойменній глиняній сковороді, яку ставлять на відкритий вогонь, газ чи електричну плиту. 
Сач, як страву традиційно готують з риби або м'яса з додаванням овочів. Найчастіше в Болгарії можна спробувати Сач зі свинини з овочами,Сач з курки, Сач вегетаріанський або з трьома видами м'яса (свинина, телятина, курятина) і овочів (баклажан, болгарський перець,кабачок, цибуля, гриби). Картоплю в сач зазвичай не додають.
Сама сковорода буває різною за діаметром та висотою бортика, має спеціальну ковану підставку з ручками для подачі на стіл.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны на зиму бананы баранина без глютена бисквит рецепт блины блюдо из кабачков булочки видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно второе блюдо выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки десерт с фруктами десерт с ягодами детская кулинария домашние заготовки домашняя выпечка еда заготовки на зиму закуски здоровая еда кабачки кабачки с фаршем кабачковая запеканка как приготовить как приготовить куриные желудки кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария курица рецепт лечо обед острый перец рецепты песочное печенье печенье пирог пирог с абрикосами пирог со сливами праздничный салат простой салат простые рецепты рецепт рецепт спагетти рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол светлана железняк сладкое сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе суп сытный завтрак торт узбекская кухня хлеб яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014