Ребра з овочами в рукаві

Автор: richinna 24 Января 2016
Ребра з овочами в рукаві
Ребра мариновані в медово-гірчичному маринаді і запечені у рукаві з овочами. 

Потрібно:

  • Ребра свинні 1 кг
  • Цибуля 4 шт.
  • Морква 4-5 шт.
  • Гриби 300 г
  • Сіль,перець за смаком
  • Гірчиця 1 ст. л.
  • Мед 1 ст. л.
  • Сік лимону 1 ст. л.
  • Олія(краще оливкова) 3 ст. л.
  • Кунжут для посики
Ребра порізати, посолити та поперчити. 
Змішати мед з гірчицею і соком лимону.
Влити олію та все добре вимішати.
Полити маринадом ребра та залишити маринуватися при кімнатній температурі.
Тим часом підготувати овочі. 
Моркву почистити та порізати брусками.
Цибулю на 4-6 частин.  
В пакет для запікання викласти ребра, в маринаді який залишився вимішати цибулю.
Додати в рукав до ребер моркву,цибулю та гриби. 
Гриби в мене відварені і заморожені лісові печериці. Можна свіжі печериці.
Все скласти в пакет,посолити поперчити. 
Зав'язати та легенько потрусити. 


Покласти рукав на деко та запікати в духовці 60 хвилин при темп. 180 град.
Через годину перевернути рукав з ребрами та овочами. 
Розрізати зверху та дати ребрам запектися під грилем ще 20 хвилин.
Викласти ребра з овочами на блюдо та посипати підсмаженим кунжутом.







Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 25 Января 2016
# 0

Очень вкусненько!

richinna 27 Января 2016
# 0

Спасибо!

gutka 26 Января 2016
# 0

Супер апетитно 

richinna 27 Января 2016
# 0

Дякую!

snv71 31 Января 2016
# +1

мммм как вкусненько, слюнки потекли

richinna 1 Февраля 2016
# 0

спасибо,Натали!

snv71 31 Января 2016
# 0

Пошли на мастер-шеф 6 сезон?

richinna 1 Февраля 2016
# +1

Боже упаси! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014