Діжонська гірчиця

Автор: richinna 28 Сентября 2015
Діжонська гірчиця
Діжонська гірчиця часто зустрічається в рецептах,але знайти її не завжди можна. 
Пропоную рецепт української домашньої  діжонської гірчиці з доступних інгредієнтів.
А рецепт простої домашньої гірчиці можна знайти тут.

Потрібно:

  • Гірчичний порошок 50 г
  • Вино сухе біле 200 мл
  • Цибуля середня 1 шт.
  • Часник 2-3 зубчика
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Паста томатна 1 ч.л.
  • Перець чілі(або соус табаско) 1/2 ч.л.
  • Мед 1 ст. л.
Вино вилити в каструлю,додати цибулю та часник. 
Варити під кришкою 7 хвилин.
Процідити вино через сито в глибоку миску.
Додати до гарячого сухого вина суху гірчицю, сіль.
Добре вимішати виделкою.
Додати до гірчиці томатну пасту та перець чілі
Все вимішати та влити олію.
Влити до гірчиці мед(штучний) та замішати.
Якщо гірчиця вийде дуже рідкою її можна прогріти на водяній бані чи в мікрохвильовці 1 хвилину.
А взагалі гірчиця має постояти до охолодження в кімнатній температурі, а потім ще 2-3 доби в холодильнику,щоб дозріти, там вона і загусне.







Смачного!
58

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 28 Сентября 2015
# 0

Цікаво, беру на замітку..

richinna 28 Сентября 2015
# 0

Дякую!

Zmeychka 29 Сентября 2015
# 0

Часто в горчице запекаю мясо или рыбу. С такой получится намного вкуснее!

Спасибо, Иннуся! Утащила!

richinna 29 Сентября 2015
# 0

Это точно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014