"Ледачий горщик" або ліниві голубці в горщику

Автор: richinna 26 Ноября 2012
\

Так полінувалась, що навіть капусту в головках заклала в горщик)))

Будемо готувати голубці з брюсельською капустою.

Перепрошую за не дуже смачне фото, смачне хтось з'їв)))))

Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

 

 

Думаю всі люблять голубці, а моя сім"я найбільше любить "ледачі"

Пропоную варіант з брюсельською капустою, яка перед тим пропарюється в пароварці 5 хвилин.

Потрібно на 3 горщика:

2/3 ст.рису
300г брюсельської капусти
250г мясного фаршу
1 морквина
1 цибулина
Сіль, перець, олія

Моркву тремо на крупній тертушці, цибулю ріжемо на кубики і все обжарюємо на сковороді в олії.

Рис миємо і варимо до напівготовності.

Додаємо фарш, сіль ,перець.

Зажарку з моркви та цибулі - все вимішуємо.

Додаємо проварену капусту і легенько перемішуємо.

На дно горщика влити по 1ч.л. олії.

Розкладаємо по горщиках.        

 

Соус-заливка:

Томатний сік -200мл
сметана -3 ст.л.
сіль, вода.

 

Відправляємо в розігріту  духовку чи аерогриль на 1 годину темп. 260 град.

Потрібно спочатку накрити кришками, а коли закипить - кришки забрати.

 

 

 

 

Ось такі вони ледачі і дуже ліниві голубці в горщику по-українськи!

 

Подавати зі сметаною!

 

 

 

 

 

Смачного!

85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 26 Ноября 2012
# 0

Чудный, ленивый горшочек!

forum 26 Ноября 2012
# 0

Чудово володієте українською!))

richinna 26 Ноября 2012
# +1

Українською смачніше

forum 26 Ноября 2012
# 0

Не дуже смачне фото ти розбавила українською, на вдачу..)).. хитруща яка))... там, гадаю до сметани і томатного соку треба трішечки цукру добавити.... як гадаєш?)

richinna 26 Ноября 2012
# 0

в мене сік солодкий я тепер тільки українською писати буду, так смачніше

forum 26 Ноября 2012
# 0

тоді я на закарпатську... нічого не зрозумієте.))

richinna 26 Ноября 2012
# 0

прошу?...

forum 26 Ноября 2012
# 0

на закарпатську мову зібрався переходити..

richinna 26 Ноября 2012
# 0

в нас немає закарпатських,прикарпатських и т.п. в нас є щира,співуча і гарна українська мова правда в основному з суржиком в мене родичі в Ужгороді, то вних мова ще нічого, а в родичів з Прикарпаття — йой-йой,най тя шлях трафить

forum 26 Ноября 2012
# 0

ти маєш рацію, хай їй грець.

Ольга FSN 1 Декабря 2012
# 0

А мені подобається Ужгород) Особливо Деца у нотаря) Але української там майже немає, більш угорська (це мені місцевий парубок розказав).

forum 1 Декабря 2012
# 0

Не правда... Ваш парубок обманщик)))

Ольга FSN 1 Декабря 2012
# 0

Який смачний горщик! 

от не змогла пройти повз нашої щирої та співучої підтримую Інну і теж тепер буду писати українською, якщо адміністрація не проти

 

richinna 1 Декабря 2012
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames аджика аджика домашняя баклажанная икра баклажанная икра рецепты быстро и вкусно баклажаны бешпармак блюда из кабачков блюда из овощей булочки варення видео рецепты видеорецепт вкусно выпечка вяленые помидоры вяленые помидоры в домашних условиях грибы грузинская кухня десерт диета еда завтрак заготовки на зиму запеканка из икра из баклажанов кабачки как приготовить как приготовить яблочный пирог консервация котлеты кулинария кулинарные рецепты кулинарный замес куриное филе куриный суп ликер мангал морковь мультиварка мясо настойки овощи овощные закуски первые блюда пирог пиріг полезная еда полезный рецепт рецепт з фото рецепт українською рецепты с самая вкусная баклажанная икра сосиска в тесте соус суп творог творожная торт шарлотка шарлотка с яблоками шашлык шріматі яблочный пирог яблука яблучний пиріг індійський яблучний пиріг

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014