Котлети в молочно-гірчичному соусі

Автор: richinna 17 Августа 2016
Котлети в молочно-гірчичному соусі
Дуже соковиті і ніжні м'ясо-овочеві котлети тушковані в пікантному молочно-гірчичному соусі, приготовлені в мультиварці.

Потрібно:

  • Манна крупа 5 ст. л.
  • Сметана 1 ст. л.
  • Вода 4 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Капуста 350 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1/2 шт
  • Часник 3 зубч.
  • Хмелі-сунелі 1/2 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/4 ч.л.
  • Фарш м'ясний(яловичина+свинина) 400 г
  • Сіль(адигейська,чорний перець за смаком
Куряче яйце збити зі сметаною та водою.
Залити яєчно-сметанною сумішшю манну крупу та перемішати. Залишити,щоб манка набрякла на 15-20 хвилин.
Капусту,цибулю,часник та моркву подрібнити у блендері 
або пропустити овочі через м'ясорубку.
Додати до овочів  манку з яєчною сумішшю,спеції та добре вимішати.
Також додати м'ясний фарш, хмелі-сунелі та  вимішати і вибити м'ясо-овочевий фарш.
Сформувати котлети та смажити на олії з обох боків у каструлі мультиварки
на програмі "смаження" до скоринки по 3-5 хвилин з кожної сторони. 
Поки смажаться котлетки приготувати молочно-гірчичний соус-заливку.

Потрібно для заливки-соусу:

  • Молоко 1 скл.
  • Бульйон м'ясний 1 скл.
  • Часник 3 зубч.
  • Гірчиця фруктова 2 ч.л.
  • Гірчиця в зернах 1 ч.л.
  • Соєвий соус 2 ст. л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
Змішати молоко з бульйоном, додати тім'ян, фруктову гірчицю та гірчицю в зернах.
Влити соєвий соус,можна соусу і більше влити,я влила за смаком так як у мене м'ясний бульйон був соленим,від  ідеального м'яса, проціжений і заморожений.
Добре перемішати гірчично-молочний соус-заливку для котлет.
Викласти всі обсмажені котлети в каструлю мультиварки та залити гірчично-молочним соусом. Додати зубчики часнику та включити програму "тушкування"
Котлети просочуються під час тушкування смачним пікантним соусом та стають ніжними та соковитими.
М'ясо-овочеві котлети в пікантному гірчично-молочному соусі приготовлені в мультиварці тануть у роті! 
Все частіше використовую молоко в приготуванні різних страв з риби, птиці, свинини, це дуже смачно,ніжно і соковито! 



Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 17 Августа 2016
# 0

Сижу такая, вся в слюнях, после твоих фото 

richinna 17 Августа 2016
# 0

слюни подобрать и бегом за помидорами!а заодно и всем остальным для котлет

Ксюша 17 Августа 2016
# 0

На котлеты меня летом не тянет ))), могу только облизаваться на фото ))
Вот осенью самое оно
Ушла за помидорами ! Скоро вернусь 

Ксюша 17 Августа 2016
# 0

Oksana_sadova 17 Августа 2016
# 0

Ух, які вони сочні

Ameli_na_meli 18 Августа 2016
# 0

Котлетки и правда очень нежные получаются. Спасибо за замечательный рецепт! Нам было ооооочень вкусно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014