Ідеальне м'ясо -2 / Идеальная буженина -2

Автор: richinna 27 Января 2016
Ідеальне м'ясо -2 / Идеальная буженина -2
Надто соковита,смачна і ніжна буженина! Без запікання і попереднього маринування! 
Рецепт мого ідеального м'яса 2,5 роки тому, часто виручав мене та ніколи не підводив. Але як завжди,хочеться експерементів,нових смаків та кращих результатів. Нагадаю,що м'ясо приготоване такими способами завжди ідеальне і під силу навіть починаючим господиням. У відмінності від попереднього рецепту,ця ідеальна свинина готується дві доби та в два етапи, але дуже просто та безклопітно, і результат того вартий!
Обов'язково приготуйте!!!

Потрібно:

  • Свинина куском 1-1,5 кг
  • Вода 1,5 л
  • Цукор (на вагах) 30 г
  • Сіль крупна (на вагах) 70 г
  • Гірчиця (діжонська) 1,5 ст. л.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Часник 1 головка
  • Перці горошком,лаврове листя за смаком
У холодну воду додати  діжонську гірчицю,сіль,цукор, часник цілою головкою, перці та лаврове листя. 
Додати в каструлю з маринадом сметану. Часнику можна взяти більшу головку або декілька!
Все розмішати та довести до кипіння.
В гарячий маринад занурити  м'якоть свинини (зайве сало можна зрізати,ми любимо з салом). 
Зазвичай буженина робиться із м'якоті заднього окосту(клубу-в народі). Я більше люблю ошийок чи лопатку. 
Перший етап: Варити з моменту закипання на повільному вогні 15-20 хвилин. Вимкнути вогонь,закрити кришкою та дати повністю остигнути. Поставити на 1 добу в холодильник. 
Другий етап: через добу свинину знову проварити в тому ж маринаді 15-20 хвилин та знову дати остигнути і залишити в каструлі з маринадом,в холодильнику майже на добу. 
Витягнути буженину з маринаду,обсушити паперовим рушником,загорнути в фольгу та зберігати в холодильнику.
Ви можете вибрати,яким способом готувати буженину, швидшим чи довшим... але смачного,соковитого та ідеального м'яса Вам не уникнути!!! 






Смачного!
85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 28 Января 2016
# 0

Какое нежненькое мясо

richinna 28 Января 2016
# 0

Думаю,что всетаки горчица и сметана делает его таким нежным и сочным

julinka 29 Января 2016
# 0

richinna 30 Января 2016
# 0

Ольга FSN 1 Февраля 2016
# 0

Дякую за рецепт! Давненько хочу спробувати)

richinna 1 Февраля 2016
# 0

О,Боже! Какие люди!!! Оля,конечно попробуй,тебе понравится! Рада тебя видеть!

snv71 7 Февраля 2016
# 0

Вкусно, видно, что сочное

richinna 8 Февраля 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014