Кетчуп / Кетчуп чілі

Автор: richinna 4 Сентября 2014
Кетчуп / Кетчуп чілі
Дуже томатний,смачний та ароматний!
Якщо бажаєте кетчуп "чілі" 
то замініть паприку на мелений червоний перець.
Також рекомендую спробувати смачний кетчуп з томатів і фруктів,який теж добре прижився в моїй сім'ї.

Ингредиенты

  • помідори 2 кг.
  • болгарський перець 4-6 шт.
  • цибуля 6 шт.
  • яблука 6 шт.
  • перцюга 1 шт
  • цукор 150 г
  • оцет 50 мл
  • сіль 1 ст. л.
  • паприка 1 ч.л.
  • кориця 1 ч.л.
  • духм'яний перець 5 шт.
  • гвоздика 5 шт
Перець почистити від насіння. 
Насіння можна залишити на приправу.
Порізати великим кубиком.

Також порізати цибулю.
Яблука з шкіркою.
та помідори. 
Скласти все в кастрюлю чи казанок.
Додати перцюгу 
та томити в духовці при 180 град. 3 години.
В мене духовки немає,
тому я варила на плиті 1,5 години без кришки.
Перетерти овочеву суміш через сито
 разом з перцюгою.
Додатково томатно-овочеве пюре 
можна перебити ногою блендера.
Духм'яний перець та гвоздику розтерти в порошок.
Додати до пюре оцет,цукор,сіль 
та спеції. 
Перемішати та варити ще 30 хвилин.


Розлити кетчуп по стерелізованим баночкам та закатати.
Вихід:2,5 л


Смачного!


85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 6 Сентября 2014
# 0

Мне бы сейчас перцюги пару штук. Осенняя простуда. Иннушик,вышли баночку 

richinna 7 Сентября 2014
# 0

выздоравливай! Я за сутки вылечилась маслом черного тмина и чаем с имбиря!

Marsella 7 Сентября 2014
# 0

Где ж взять масло тмина???

richinna 7 Сентября 2014
# 0

я у мусульман покупаю! не просто тмина,а черного тмина! поищи в нете.

Юльча 7 Сентября 2014
# 0

Фотозвіт по рецепту!

Вчора "на пробу" зробила одну баночку. Сподобалось! Сьогодні — ще одну! Відрізняються трошки по кольору, так як вчорашню робила з червоних помідорів, а сьогоднішню — із залишків помідор — разнокаліберних і різнокольорових, тому і кетчуп вийшов оранжевого кольору. Вийшла смачна штукенція, яку і до страв подавати, і на хліб намастити, і до борщика можна додавати. Порадувало й те, що з рецептом ніякої мороки і зараз всі продукти є з города у великій кількості. З наступної партії помідорів закрию обов*язково ще, тому що ця кількість кетчупу, боюсь, до зими "не доживе"....

Одним словом, Иннусик, велике дякую за рецепт!

richinna 7 Сентября 2014
# 0

На здоров"я! Спробуй ще такий кетчуп з томатів і фруктів

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

блюда из курицы быстрое блюдо быстрые пирожки выпечка выпечка без теста египетська кухня еда проста завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запіканка зелені помідори кабачки как приготовить как приготовить запеканку как приготовить мясо как приготовить соус из слив капуста картопля картофель картофельная запеканка каша консервація котлеты крабовые палочки курица лавш лайм ленивые пирожки морква мясо в собственном соку овочі отбивные паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки пирожки из хлеба простой рецепт піта рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт запеканки из кабачков рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты руе рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски соус соус к мясу сыр творог торт торт без выпечки тыква ужин хлебные пирожки черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014