Томати по-італійськи

Автор: richinna 24 Августа 2016
Томати по-італійськи
Помідори у власному соці добре підходять для приготування взимку: піци, соусів до пасти та піци, овочевих рагу, заправок, салатів і т.д. 
Італійські помідори коштують недешево,тому пропоную рецепт приготування томатів у власному соці по-італійськи в домашніх умовах.

Потрібно:

  • Помідори на томатний сік 3 кг
  • Сіль 1 ч.л.
  • Помідори (солодкий м'ясистий сорт) 2 кг
В Італіі використовують помідори сорту San Marzano - це довгий або яйцевидної форми томат придатний для консервування, сушіння або в свіжому вигляді для соусів до пасти. Має міцну солодкувату м'якоть та малу кількість насіння і плацентарних волокон. 
Помідори потрібно занурити в окріп на 1-2 хвилини та потім у холодну воду,щоб зняти з томатів шкірку. Розкласти томати по стерильним 800 г банкам,відсортувати очищені помідори по розміру.
З інших помідор зробити сік додати повну 1 ч.л. солі та закип'ятити томатний сік. 
Залити гарячим соком очищені томати,під самий верх,потрусити,щоб вийшло все повітря,долити сік через верх,накрити стерильними кришками та стерилізувати 10 хвилин.
Закрутити томати у власному соці по-італійськи кришками,перевернути банки догори дном та накрити пледом до повного остигання. 
Зимою використовувати помідори по-італійськи  в різних стравах та насолоджуватися особливим ароматом та смаком літніх томатів. 


Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 25 Августа 2016
# 0

Супер заготовочка, ти просто бджілка-трудівниця))) треба мені відважитись на таку закрутку (p.s. у мене просто трішки проблеми з водою)

richinna 25 Августа 2016
# 0

це просто у моєї мами вродили помідори базарні я не дуже люблю закручувати якщо відкрити взимку дві банки помідор за однаковим рецептом,то я і навіть моя дитина може відрізнити за смаком-де помідори з городу,а де з базару

Ксюша 25 Августа 2016
# 0

richinna 29 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из курицы быстрое блюдо быстрый торт выпечка еда проста завтрак закуска запеканка запеканка без муки запіканка зелені помідори кабачок как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить соус из слив капуста картопля картофель консервація котлеты крабовые палочки куриные отбивные курица легко готовить меню сезона морква на зиму обед овочі овощи отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе пирог помидоры помідори простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт рецепт з фото рецепт приготовления отбивных рецепт приготовления творожной запеканки рецепт приготовления торта без выпечки рецепт українською рубленные котлеты рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски сыр творог томати торт торт без выпечки торт из печенья торт с творожной начинкой тыква ужин цукіні черрі чеснок шампиньоны

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014