Салат «Сoleslaw»

Автор: Oksana_sadova 5 Сентября 2016
Салат «Сoleslaw»
Цей салат дуже популярний в Європі та Америці. Основний його інгредієнт — капуста, а родзинкою і відмінною рисою є заправка з ніжним, пряним, злегка вершковим смаком. У цьому салаті присутні 2 види капусти: біло- і червонокачанна. Про властивості білокачанної знають все і часто використовують в кулінарії, а ось червону незаслужено обходять стороною. Червонокачанна капуста зберігає в собі в рази більше мінералів, заліза і кальцію, так само в рази перевищує кількість вітаміну С.
В інтернеті можна знайти дуже багато варіантів цього салату, я вибрала цей варіант і непрогадала, бо це дуже і дуже смачно.

Ингредиенты

  • капуста білокачанна 300 г
  • капуста червонокачанна 300 г
  • кріп 1 пучок
  • цибуля зелена
  • сметана 150 мл
  • гірчиця 1 ст. л.
  • цукор 1 ч.л.
  • оцет яблуний 2 ст. л.
  • сіль
  • мелений чорний перець
Червонокачанну капусту вимити і тонко нашаткувати. Білокачанну капусту теж вимити і тонко нашаткувати. Зелень кропу та цибулю вимити, обсушити і дрібно посікти. Овочі та зелень скласти в відповідний за розміром великий салатник.
Для заправки змішати в невеликій мисці сметану, гірчицю, білий винний або яблучний оцет, цукор, сіль і мелений чорний перець.

Заправити соусом салат, добре перемішати, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник хвилин на двадцять-тридцять.

Смачного!

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 5 Сентября 2016
# 0

Знаю,що червона капуста корисна але не дуже мої її полюбляють через її жорсткість, тай купити її зараз можна все рідше. А якщо додати до заправки ще подрібнену морську капусту,салатик вийде просто бомба в усіх смислах Якось приготую,як тільки натраплю на червону капусту

Oksana_sadova 5 Сентября 2016
# 0

з морською капустою не куштувала, при нагоді спробую

richinna 5 Сентября 2016
# 0

щось тіпа такого,непомітної добавки http://www.chef.com.ua/recepty/Salat/salat-dvi-kapusti-abo-salat-z-morskoyu-ta-pekinskoyu-kapustoyu-5267.html#.V8156zFkjDd

Илья1654 5 Сентября 2016
# +1

Огромное спасибо за данный салат! Последний раз пробовал его когда жил в Италии! Жене очень сильно нравился, на каждом празднике его готовит!) 

Oksana_sadova 6 Сентября 2016
# 0

На здоров"я! Дуже приємно, шо рецепти комусь потрібніЄ дуже багато варіантів цього салату, додають моркву, родзинки і т.д., але  родзинкою цього салату  є заправка.Досить часто його готую.

БелкаВквадрате 17 Февраля 2017
# 0

Вопрос, есть у меня винный уксус но только красный, подойдет такой? 

Oksana_sadova 17 Февраля 2017
# 0

Можна, але буде відрізнятися на смак, як для мене яблучний   і білий винний більш мякші  на смак, але це моя думка, вам можливо сподобається, спробуйте

БелкаВквадрате 17 Февраля 2017
# 0

Дякую за відповідь)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014