Пісний гарнір з гречкою і квашеною капустою

Автор: richinna 4 Апреля 2016
Пісний гарнір з гречкою і квашеною капустою
Гречку з квашеною капустою можна приготувати як в мультиварці,так і в сковороді. 
Коли готується гречаний гарнір з капустою, його аромат нагадує гречані голубці. Також можете приготувати пісний гречаний гарнір з чорносливом.

Потрібно:

  • Олія 3-4 ст. л.
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Мускатний горіх тертий 1 ч.л.
  • Капуста квашена 0,5 л банка
  • Гречка 1-1,5 скл.
  • Сіль,перець за смаком
Включити в мультиварці програму "жарка-овочі" 45 хвилин.
При відкритій кришці мультиварки: 
влити олію,порізати цибулю,підсмажити цибулю 2 хвилини,додати мускатний горіх,перемішати.
Через 20 секунд додати до цибулі квашену капусту і смажити хвилин 15-20, помішуючи,кришку можна закрити.
Теж саме можна зробити в сковороді. 
Коли квашена капуста підсмажиться...
...всипати перебрану і промиту гречку.
Перемішати гречану крупу з смаженою квашеною капустою.
Залити водою,щоб вода покривала гречку і готувати ще 20 хвилин під закритою кришкою до закінчення програми "жарка".
Пісний,соковитий і запашний гарнір з гречкою і квашеною капустою подавати гарячим. 








Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014