М'ясо запечене з ананасом і шпинатом

Автор: richinna 17 Июня 18:26
М'ясо запечене з ананасом і шпинатом
Порційна соковита запіканка зі свининою, анананасом, шпинатом, кукурудзою під соусом бешамель і сирною скоринкою.

Потрібно для маринування:

  • М'ясо (свинина) 600 г
  • Соус теріякі,.вустерський,соєвий, песто по 1 ст. л.
Свинину порізати кубиком. Додати до м'яса соус песто, теріяки, вустерський та соєвий.
Все добре вимішати,залишити щоб м'ясо замаринувалось від 2-х годин.

Для соусу бешамель:

  • Масло вершкове 25 г
  • Борошно 20 г
  • Мускатний горіх 1/2 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Молоко свіже 400 мл
  • Олія 6 ч.л.
Зварити соус бешамель.

Також потрібно на 6 порцій:

  • Олія 6 ч.л.
  • Ананас стиглий 300 г
  • Шпинат 3 в'язочки
  • Кукурудза цукрова 2 склянки
  • Сир твердий 120 г
В формочки для запікання змастити олією та викласти на дно замариноване м'ясо. 
Зверху додати порізаний ананас.
Порізане листя шпинату.
Засипати все кукурудзою (цукровою вареною, мороженою або консервованою)
Залити соусом бешамель та запікати в духовці при нижньому нагріві 30-40 хвилин при темпер. 200 градусів. 

Посипати сиром запіканку з м'ясом, ананасом, шпинатом та кукурудзою під соусом бешамель. 
Та запікати на верхньому та нижньому нагріві ще 10-15 хвилин.

Подавати гарячою порційну соковиту запіканку зі свининою, анананасом, шпинатом, кукурудзою під соусом бешамель і сирною скоринкою.
Дуже смачно!!!!!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 17 Июня 22:50
# 0

Вкусное мясо и красивая подача. Если буду готовить, то исключу шпинат, т.к. не люблю. Спасибо.

richinna 18 Июня 13:19
# 0

konfairy 18 Июня 14:53
# 0

Где ж ты была...хотя, нет, это я где была. Вот теперь печётся моя курочка грустно в сметане, а шпинат гордо заморозился про запас. Подрастает следующая грядка для кекса, ну, и точно уж  с мяском запеку

richinna 22 Июня 20:04
# 0

я тоже подмороженый брала... сложно со шпинатом нынче

konfairy 22 Июня 20:25
# 0

Да, у нас тоже. Поэтому и насеяла в три захода, в запас. И пекинку красную, и репку (кстати, она такая вкусная, хотя и маленькая ещё, не такая, как в сказке)

richinna 24 Июня 17:53
# 0

я так базилик на балконе насеяла

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014