Булгур в мультиварці

Автор: Oksana_sadova 22 Августа 09:19
Булгур в мультиварці
Що таке булгур? Якщо ви ще жодного разу не пробували булгур, то спробуйте його, це смачно та корисно. Булгур це крупа  з пшениці, популярний продукт у кулінарії країн Близького Сходу.

Ингредиенты

  • булгур 200 г.
  • сіль за смаком
  • олія 2 ст. л.
  • вода 400 мл.
Готуємо булгур.

Для того, щоб смак булгура розкрився повністю, його потрібно обсмажити на олії.

Попередньо мити булгур не потрібно, так пише сам виробник.

Отже, в чашу мультиварки влити олію і відразу ж всипати булгур, перемішати лопаткою.

Включити режим "Жарка", виставити 5 хвилин шляхом багаторазового натискання на кнопку Час приготування.

В кінці обсмажування перемішати булгур, посолити і влити в нього воду.
Закрити кришку і натиснути "Рис/Крупы"
В кінці готування відкрити кришку і перемішати булгур силіконової лопаткою.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 22 Августа 12:52
# +1

Это очень вкусная крупа. Готовлю ее очень часто, особенно она выручает в пост. Я из нее готовлю постный плов с овощами, грибами. Сытно очень и вкусно.

Oksana_sadova 25 Августа 21:07
# 0

Моїй сім"ї дуже смакує ця крупа) Смачно та корисно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014