Пляцок з халвою

Автор: Oksana_sadova 16 Апреля 2017
Пляцок з халвою
На свята завжди стараюся спекти якийсь новий пляцок і того разу в одній із спільнот у facebook запримітила цей смаколик, дуже і дуже рекомендую спробувати, бо він надзвичайно смачний і дуже ефектно дивиться на святковому столі.

Для коржів потрібно:

  • яйця 8 шт.
  • цукор 6 ст. л.
  • ванільна халва 1/2 кг.
  • мелені сухарі 1/2 стакан(-a, -ов)
  • борошно 1 стакан(-a, -ов)
  • сода 2 ч.л.
  • оцет для погашення соди
  • Для бісквіту:
  • яйця 4 шт.
  • цукор 4 ст. л.
  • борошно 4 ст. л.
  • порошок до печива 1/2 ч.л.
Спочатку розтираємо халву із сухарями.
Білки збиваємо з 6 ст.л. цукру і додаємо по одному жовтки.
Додаємо халву і легко перемішуємо.
Потім додаємо борошно із погашеною оцтом содою(порошком до печива  не замінюємо, бо тоді не вийде такий шикарний зелений колір) і все дуже легенько вимішуємо.Випікаємо коржі. Форма 36 на 25. Я пекла при 170С до сухого сірничка (час залежить від духовки, саме головне їх не пересушити).
Виходить два коржі.
Готуємо все для випічки бісквіту і випікаємо один корж.
Коли коржі охолонуть перемазуємо їх любим кремом ( в мене звичайний заварний).
Смачного! Веселих усім свят!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 16 Апреля 2017
# 0

Oksana_sadova 16 Апреля 2017
# 0

Zmeychka 17 Апреля 2017
# 0

Дуже гарний пляцок!

Oksana_sadova 20 Апреля 10:39
# 0

Дякую

konfairy 17 Апреля 2017
# 0

Це зовсім несподівано — коржі з халвою! Треба обов'язково пекти!

Oksana_sadova 20 Апреля 10:39
# 0

Рекомендую спробувати, бо він дуже смачний і ніжний виходить. Моїм дуже він сподобався

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014