Пляцок "Маково-вишневий аромат"

Автор: Oksana_sadova 13 Апреля 2017
Пляцок \
Я брала готову макову начинку, до неї додала 1 яйце. Вишні в мене були заморожені.

Ингредиенты

  • Тісто:
  • жовтки 6 шт.
  • цукор 1.5 склянки
  • маргарин (пачка) 1 шт.
  • борошно пшеничне 600 г.
  • порошок до печива (пачечка) 1 шт.
  • какао 2 ст.ложки
  • Кокосова маса:
  • білки яєчні 6 шт.
  • цукор 8 ст.ложок
  • кокосова стружка 100 г.
  • Макова начинка:
  • мак 2 склянки
  • цукор 0.5 склянки
  • яйця 2 шт.
  • ванільний цукор
  • порошок до печива 1 ч.ложка
  • Консервовані вишні
Готуємо тісто: жовтки, цукор, маргарин розтерти,додати борошно і порошок для печива.Замісити тісто і розділити на три частини.
До однієї частини тіста додати какао і добре перемішати.
Запарити і втерти мак. Додати яйця, цукор, ванільний цукор і порошок для печива. Добре перемішати.
У форму викласти одну частину білого тіста. На тісто викласти макову масу і зверху натерти коричневе тісто. Вишні обваляти у сухарях і викласти на коричневе тісто.
Для кокосової маси білки добре збити, додати цукор, знову збити, додати кокосову стружку і добре перемішати.Викласти її на вишні. Потім натерти біле тісто на терці і викласти зверху на кокосову масу. Випікати 1 годину при температурі 180 градусів.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 14 Апреля 2017
# 0

Улюблена начинка  брата — два в одному: вишні та мак! Небезпечна річ — ці пляцки, дуже важко утриматись від зайвого шматочка! Гарна скатертинка у тебе, весняна, ніжна!

Oksana_sadova 14 Апреля 2017
# 0

Я також дуже люблю таке поєднання А зайвий шматочок — це на свята дуже актуально Це в мене такий кухонний рушничок

Zmeychka 14 Апреля 2017
# 0

А для мене з кокосом і вишнею взагалі ідеальна випічка!

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

Таке також люблю

richinna 15 Апреля 2017
# 0

Все що я люблю! 

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

отже треба приготувати

Ivanna04071987 19 Мая 11:12
# 0

Виглядає дуже апетитно!!! Який розмір форми? До готової польської начинки добавляєте тільки 1 яйце і порошок до печива?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

без глютена блины быстрый завтрак видео рецепт видео-рецепт видео-рецепт салата видеорецепт второе блюдо выпечка десерт домашние заготовки дрожжевое тесто дрожжевое тесто рецепт еда завтраки закуска запеканка здоровая еда к чаю кабачки как приготовить дрожжевое тесто капкейки кексы кето котлеты кофейные капкейки кофейныйторт кулинария курица лаваш с начинкой манник мокрый манник низкокалорийный салат обед песочное печенье печенье пирог полезное питание постная выпечка постная еда постный стол праздничный салат простой салат рецепт рецепт пирога рецепты рецепты с лавашом рулет из лаваша салат салат диетический салат на день рождения салат на каждый день салат на новогодний стол салат на новый год салат на праздник салат на праздничный стол салат на скорую руку салат с капустой сироп из сосны сладкая выпечка сливки соус спаржа сыр сырники на манке торт ужин универсальное дрожжевое тесто шоколадные капкейки шоколадные кексы
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014