Курячі нагетси з кокосом / Куриные наггетсы

Автор: richinna 8 Марта 2016
Курячі нагетси з кокосом / Куриные наггетсы
Дуже соковите куряче філе в хрусткій паніровці з сухарів і кокосу, замариноване спочатку в молочно-винному маринаді, а потім в яєчно-томатному в якому куряче філе може зберігатися в холодильнику до 3-х діб. 
Такі курячі нагетси можна смажити на олії та запікати в духовці.

Потрібно:

  • Куряче філе 1 шт.
  • Вино 50 мл
  • Молоко 100 мл
  • Яйце куряче 1-2 шт.
  • Олія в маринад 1 ст. л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Сіль,перець за смаком
  • Крохмаль 2-3 ст. л.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Стружка кокосова 2-3 ст. л.
  • Олія для смаження
Куряче філе порізати навскоси. 
Залити вином та молоком.
Перемішати все та залишити на 1 годину. 
Через годину куряче філе відкинути на сито.
Яйце збити з олією, тім'яном,сіллю та перцем.
Додати крохмаль і все добре перемішати.
До яєчного маринаду-кляру додати томатну пасту.
Збити томатно-яєчний маринад-кляр міксером.
Можна до маринаду додати ще спеції за смаком: паприка,коріандр,імбир.
Змішати куряче філе з яєчно-томатним маринадом та залишити маринуватися в холодильнику на декілька годин.
Не обов'язково смажити одразу все м'ясо, в такому маринаді куряче філе може зберігатися і маринуватися 2-3 доби в холодильнику в закритому посуді.
До  панірувальних сухарів додати кокосову стружку.
Перемішати сухарі з кокосом.
Дістати куряче м'ясо з маринаду-кляру, обваляти в паніровці
з обох боків і смажити на олії в розпеченій пательні по 2-3 хвилини з однієї сторони до золотої скоринки. 

Також куряче філе в кокосовій паніровці можна викласти на деко з пергаментом змащеним олією, та запекти курячі нагетси в духовці.
Смачні та соковиті курячі нагетси з хрусткою кокосовою скоринкою, мають цікавий аромат і неймовірний смак. 
Смакують такі курячі нагетси і гарячими, і холодними.







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

Кляр и панировка очень интересные. Я большой любитель кокоса, так что это моё!

richinna 14 Марта 2016
# 0

Яночка,приготовь не пожалеешь!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014