Курка запечена в кислому молоці (кефірі)

Автор: richinna 23 Марта 2016
Курка запечена в кислому молоці (кефірі)
Смачна і дуже соковита курочка маринована в кислому молоці і запечена в тому ж маринаді з кислого молока чи кефіру. Легка і проста в приготуванні страва з мінімальною кількістю інгредієнтів.

Потрібно:

  • Куряче стегно 2 шт.
  • Приправа(будь яка) 1 ст. л.
  • Кисле молоко домашнє(кефір) 400 мл
  • Сіль(якщо приправа без солі) за смаком
Куряче стегно розрізати на гомілку і бедро

Посипати приправою для курки чи м'яса. 

Перемішати і посолити за потребою.
Влити домашнє кисле молоко чи кефір.
Все добре вимішати і залишити маринуватися в кефірі.
Курку можна маринувати в холодильнику від 4  до 24 годин.
Викласти курячі гомілки і бедра в форму змащену олією в один шар, залити маринадом.
Якщо форма глиняна,потрібно поставити в холодну духовку,включити температуру 230 град. і як тільки маринад закипить,зменьшити температуру до 180 град.
Випікати курку в кисло-молочному маринаді при 180 град. 40 хвилин.
Дуже соковита,смачна і проста в приготуванні курка запечена в кефірі.  








Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 23 Марта 2016
# 0

Ах, какая румяная курочка! Иннуш, я вот насчет соли...Солить или не солить маринад? 

richinna 23 Марта 2016
# 0

если приправа с солью то нет(на вкус), у меня приправы без соли и химии,я солю курицу

Ксюша 24 Марта 2016
# 0

richinna 26 Марта 2016
# 0

gutka 26 Марта 2016
# 0

ммммм, апетитна курочка))

richinna 26 Марта 2016
# 0

Дякую,Катя!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014