Індиче крило в ямайській приправі

Автор: richinna 29 Августа 2016
Індиче крило в ямайській приправі
Соковите індиче крило замариноване та запечене в ямайській приправі-маринаді. 
Дуже смачно,особливо з теплим овочевим салатом-гарніром.

Потрібно для ямайської приправи:

  • Цибуля меньша 1/2 головки
  • Тім'ян 2 ч.л.
  • Мускатний горіх (натертий) 1/2 ч.л.
  • Кориця 1/2 ч.л.
  • Гвоздика мелена 1/8 ч.л.
  • Перець духмяний мелений 1/8 ч.л.
  • Перець чілі 1/6 ч.л.
  • Оцет( малиновий) 3 ст. л.
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
Всі інгредієнти для ямайської приправи скласти в чашу блендера. За рецептом до приправи-маринаду йде зелена цибуля,в мене зеленої не було,тому я взяла ріпчасту. Та оцет 5-6%, я взяла малиновий,якій надав індичці неабиякого аромату і смаку.
Все подрібнити в блендері до кашоподібного стану.
Індиче крило надрізати ножем по шкірі з обох боків та злегка відбити тендерейзером.
Скласти індиче крило, в мене вагою 1,2 кг, в пакет або рукав для запікання.
Залити індиче крило ямайською приправою-маринадом.
Зав'язати пакет та залишити індиче крило маринуватися в холодильнику,періодично перевертаючи рукав для запікання з індичкою. 
Маринувати 2-3 години.
Викласти індиче крило в пакеті для запікання в розігріту до 200 град. духовку. 
Я ще запікала одразу овочі для салату-гарніру. 

Через годину розрізати рукав та зміряти температуру в середині індичого крила, температура відповідно до таблиці з інтернету,  має бути +- 75 градусів, а після 10-ти хвилинного відпочинку +- 82 град. 
Температура до відпочинку # Температура після відпочинку (приблизна)
Яловичина, ТЕЛЯТИНА, БАРАНИНА
З кров'ю (Rare) 52-55 # 58,
Середня прожарка з кров'ю (Medium rare) 55-60 # 63,
Середня прожарка (Medium) 60-65 # 70,
Повна прожарка (Well done) 70 # 75;
СВИНИНА Середня прожарка (Medium) 60-65 # 70,
  Повна прожарка (Well done) 70 # 75;
КУРКА, ИНДЕЙКА Запечена цілком 72-75 # 82,
Грудка 68-70 # 75,
Стегенця, крила 75 # 82;
КАЧКА, ГУСАК Запечена цілком 68-70 # 75,
Грудка (Середня прожарка) 60-65 # 70;
Фарш Курка, індичка 67 # 73,
Яловичина, баранина, телятина, свинина 65 # 70;
РИБА 60 # 63 град.
Ароматне,соковите та запашне індиче крило запечене в ямайській приправі. 







Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 29 Августа 2016
# 0

А чого ти раптом російською забалакала ?
Ямайська приправа просто ульотна 

richinna 30 Августа 2016
# +1

це мені лінь було перекладати таблицю з  інтернету Виправила 
Щодо приправи-ти права!

Ксюша 30 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014