Новорічний стіл 2015: оригінальні та смачні страви і закуски

Автор: Ксюша 23 Декабря 2014
Новорічний стіл 2015: оригінальні та смачні страви і закуски
Таке свято, як Новий Рік хочеться зустріти особливо яскраво та незвично. І не останню роль тут буде відігравати накритий до зустрічі гостей стіл, заставлений всілякими стравами і закусками. Чим же здивувати і порадувати своїх друзів і близьких? Ось декілька оригінальних і смачних блюд, які цілком зможуть поповнити Ваше новорічне меню.

М'ясне блюдо до столу

Смачна та спокуслива Курочка купецька, запечена таким оригінальним чином в вині та перці, неодмінно викличе фурор за святковим столом і надовго запам'ятається вашим гостям. Та й готувати її зовсім не складно. Спробуйте!


Оселедець під шубою оригінальний

У більшості людей новорічний стіл асоціюється (окрім стандартного салату Олів’є) з барвистою і смачною Шубою. Але вам пропонується сучасна варіація цього блюда під назвою Оселедець під шубою або роли зі збереженням усіх стандартних інгредієнтів і додаванням желатину.

Такі незвичайні рулетики гарантовано не залишаться непоміченими і надалі, можливо, навіть стануть одним з ваших фірмових блюд.


Новорічний салат

Підтримати новорічний дух і додати святкового настрою за столом вам допоможе яскравий салат Веселий сніговичок з сьомгою. Пікантна корейська морква, солона сьомга, яйця з картоплею та вареною морквою, приправлені майонезом, утворюють яскравий і насичений смак, який обов'язково припаде вам до душі. А якщо сюди ще й додати оригінальне подання в новорічному стилі, то щире захоплення усіх присутніх за святковим столом вам забезпечено! Та, незабудьте, про символ нового року чарівну Козу, будь-який салат можно приготувати у вигляді Вівці чи кози, наприклад Новорічний салат "Вівця"


Апетитна закуска

Святкову нотку надасть також закуска, виконана з капелюшків шампіньйонів з додаванням шинки та сиру, під назвою Шампіньйони під снігом. Вона дуже смачна, абсолютно не морочлива в приготуванні і досить незвичайна. Адже натертий сир і справді нагадує сніг, якій щойно випав, не знаходите?


Святковий десерт

Яке ж застілля без десерту? А в новорічну ніч особливо! І так хочеться приготувати щось незвичайне, смачне і, по можливості, не занадто трудомістке. Тому цей незвичайний бісквітний торт Сніговик з вершковим кремом і додаванням ківі, хурми та гіркого шоколаду стане для вас справжньою знахідкою! Ніжний, з тонкою кислинкою ківі та пікантним присмаком гіркого шоколаду він просто підкорить вас!


З наступаючими вас святами, і нехай наступний рік буде сприятливим і принесе вам щастя і благополуччя!


А що Ви плануєте готувати на новорічний стіл 2015?

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014