Перець фарширований по-селянськи

Автор: RAMPA 21 Августа 2015
Перець фарширований по-селянськи
Ще один вдалий варіант приготування улюбленої овочевої страви. Неодмінно спробуйте!

Інгредієнти:

  • Перлова крупа 3/4 склянки
  • Солодкий перець 5 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Томатний сік 400 мл
  • Сіль та перець за смаком
  • Зелень петрушки
  • Сметана
  • Олія

Для прикраси:

  • Морква 1/2 шт.
  • Зелень петрушки та кропу
1. Перлову крупу промити прохолодною водою до прозорості води, залити свіжою прохолодною водою і залишити на 10-12 годин.
2. Воду злити, крупу викласти в киплячу підсолену воду і варити до готовності (приблизно 30-35 хвилин). Готову перловку відкинути на сито.
3. У 4 перців зрізати кришечки з хвостиками, очистити від насіння. М’якоть перцю, що лишився, подрібнити.
4. Покласти перці до каструлі, залити холодною водою, довести її до кипіння і вимкнути вогонь. Через 3-5 хвилин воду злити, перцям дати охолонути.
5. Моркву очистити, нарізати кубиками. Цибулю та зелень петрушки дрібно посікти.
6. Цибулю трохи обсмажити на олії, добавити нарізані моркву та перець, смажите все приблизно 5 хвилин.
7. Овочі перемішати з відвареною перловою крупою, зеленню, посолити і поперчити за смаком.
8. Наповнити перці отриманою сумішшю і покласти до каструлі. Начинку, що лишилася, викласти зверху, залити все томатним соком.
9. Тушкувати перці під кришкою на слабкому вогні 30 хвилин.
10. Готову страву полити сметаною, посипати подрібненою зеленню, прикрасити гілочками петрушки і шматочками вареної моркви.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

sango food the patrick's channel бастурма без глютена бисквит быстрый десерт быстрый салат видео рецепт видео-рецепт видеорецепт вкусное печенье вкусный салат выпечка с тыквой вяленое мясо десерт десерт без выпечки десерт на новый год еда закуска закуски здоровая еда как приготовить салат кекс кексовое тесто кексы классический бисквит константин патрик котлеты крем для капкейков крем для торта крем на итальянской меренге кулинария куриное филе мясо на праздничный стол новогодние рецепты новогодний рецепт новогодний салат новый год новый салат песочное печенье печенье пирожки полезный салат постные блюда постные рецепты похаваем пп рецепты праздничный салат простой рецепт простой рецепт торта пюре из тыквы рецепт рецепт десерта рецепты из курицы рецепты кексов салат салат за 5 минут салат на новый год салат с грибами салат с крабовыми палочками салат с пекинской капустой салат с черносливом сливочный крем слоеный салат торт торт без выпечки тыквенная выпечка тыквенное пюре шоколадный десерт
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014