Смалець з овочами / Сало с овощами

Автор: richinna 30 Июля 2016
Смалець з овочами / Сало с овощами
Смалаць-намазанка з овочами, то є моя авторська страва, яка народилася завдяки літу, Закаепаттю та смальцю з яблуками))) 
Також такий смалець можна використовувати замість зажарки до перших страв, або страв які потребують небагато жиру та зажарених овочів. Також до гарячих страв можна використовувати домашні бульйонні кубики.

Потрібно:

  • Сало (баки) 500 г
  • Кріп(розетка) 1-2 шт.
  • Морква 150 г
  • Цибуля 100 г
  • Корінь селери 70 г
  • Корінь петрушки 50 г
  • Коріандр мелений 1/2 ч.л.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • Тмін мелений 1/4 ч.л.
  • Духм'яний перець(мелений) 1/4 ч.л.
  • Часник сушений 1 ч.л.
  • Паприка солодка 1 ч.л.
  • Петрушка зелень(сушена) 1 ст. л.
  • Кріп зелень(сушений) 1 ст. л.
  • Сіль 1-2 ч.л.
  • Часник свіжий 1 чоловка
Сало, в мене баки, порізати на великі шматки. 
Овочі порізати мілко,як кому зручно! 
То немає різниці,все потім всерівно буде подрібнюватися блендером чи м'ясорубкою.
На сковороді чи у мультиварці, я робила на сковороді, бо мультя саме працювала))) почати на повільному вогні топити сало.
Коли сало стопиться на половину, дати до сала розетки кропу.
Коли сало зарум'яниться, додати цибулю з морквою,перемішати та смажити з салом 3-5 хвилин.
Потім додати перець болгарський з корнем петрушки та селери, та смажити ще 5 хвилин. 
Додати спеції: 
коріандр, перець чорний, тмін, духм'яний перець,

сушений часник,
сушену петрушку та кріп,
паприку і сіль, та смажити сало з овочами і спеціями ще 5 хвилин.
В кінці додати свіжий часник,перемішати та вимкнути вогонь. 
Викинути кріп - гілочки з розетками.
Коли сало з овочами та спеціями остигне до градусів 40-50,викласти його у блендер та перемолити.
Подрібнити сало з овочами так,щоб добре було мастити на хліб.
Розкласти смалець з овочами в суху та чисту тару. 
Дати повністтю остигнути та зберігати в холодильнику.
Мастити смалець з овочами на чорний хліб до перших страв або добавляти в будь-які страви за смаком замість жиру та овочів,наприклад: замість зажарки до швидких перших страв.





Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 30 Июля 2016
# 0

Зачем же я на ночь глядя сюда заскочила!!! Ведь почту только проверить заглянула. Пойду, съем пока кусочек сала с вялеными помидорками и разморожу кусочек грудинки, а уж завтра...

richinna 31 Июля 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо дандана рецепт десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить кекс кексы консервация кукуруза кукуруза в казане кукуруза рецепт кулинария лечо мясо с овощами обед овощной микс острый перец рецепты печенье пирог пирог со сливами праздничный салат приготовление баранины простой салат простые рецепты рецепт рецепт данданы рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к картофелю соус к мясу соус к рыбе соус тартар суп торт торт без выпечки узбекистон узбекская кухня узбекская кухня в казане утка хлеб яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014