Смалець з овочами / Сало с овощами

Автор: richinna 30 Июля 2016
Смалець з овочами / Сало с овощами
Смалаць-намазанка з овочами, то є моя авторська страва, яка народилася завдяки літу, Закаепаттю та смальцю з яблуками))) 
Також такий смалець можна використовувати замість зажарки до перших страв, або страв які потребують небагато жиру та зажарених овочів. Також до гарячих страв можна використовувати домашні бульйонні кубики.

Потрібно:

  • Сало (баки) 500 г
  • Кріп(розетка) 1-2 шт.
  • Морква 150 г
  • Цибуля 100 г
  • Корінь селери 70 г
  • Корінь петрушки 50 г
  • Коріандр мелений 1/2 ч.л.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • Тмін мелений 1/4 ч.л.
  • Духм'яний перець(мелений) 1/4 ч.л.
  • Часник сушений 1 ч.л.
  • Паприка солодка 1 ч.л.
  • Петрушка зелень(сушена) 1 ст. л.
  • Кріп зелень(сушений) 1 ст. л.
  • Сіль 1-2 ч.л.
  • Часник свіжий 1 чоловка
Сало, в мене баки, порізати на великі шматки. 
Овочі порізати мілко,як кому зручно! 
То немає різниці,все потім всерівно буде подрібнюватися блендером чи м'ясорубкою.
На сковороді чи у мультиварці, я робила на сковороді, бо мультя саме працювала))) почати на повільному вогні топити сало.
Коли сало стопиться на половину, дати до сала розетки кропу.
Коли сало зарум'яниться, додати цибулю з морквою,перемішати та смажити з салом 3-5 хвилин.
Потім додати перець болгарський з корнем петрушки та селери, та смажити ще 5 хвилин. 
Додати спеції: 
коріандр, перець чорний, тмін, духм'яний перець,

сушений часник,
сушену петрушку та кріп,
паприку і сіль, та смажити сало з овочами і спеціями ще 5 хвилин.
В кінці додати свіжий часник,перемішати та вимкнути вогонь. 
Викинути кріп - гілочки з розетками.
Коли сало з овочами та спеціями остигне до градусів 40-50,викласти його у блендер та перемолити.
Подрібнити сало з овочами так,щоб добре було мастити на хліб.
Розкласти смалець з овочами в суху та чисту тару. 
Дати повністтю остигнути та зберігати в холодильнику.
Мастити смалець з овочами на чорний хліб до перших страв або добавляти в будь-які страви за смаком замість жиру та овочів,наприклад: замість зажарки до швидких перших страв.





Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 30 Июля 2016
# 0

Зачем же я на ночь глядя сюда заскочила!!! Ведь почту только проверить заглянула. Пойду, съем пока кусочек сала с вялеными помидорками и разморожу кусочек грудинки, а уж завтра...

richinna 31 Июля 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блда из свинины блюда из куриного филе блюда из курицы блюда из творога быстрый десерт быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка выпечка сладкая гранатовый браслет десерт диетические блюда диетический салат диетический ужин завтрак закуска закуски запеканка запечнная свинина к праздничному столу как приготовить салат как приготовить утку кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная грудка в мультиварке куриная печень куриное филе рецепты курица малина мясной салат новий рік новогодние десерты новогодний рецепт новогодний салат новогодний стол новый год обед омлет печенье пп правильное питание праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат рецепт з фото рецепт омлета рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свинина свято сир торт торт трюфель евы очень вкусный ужин утка с апельсинами шампиньоны шоколадный кекс язик

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014