Ікра баклажанна з гарбузом і яблуком

Автор: Oksana_sadova 22 Сентября 2016
Ікра баклажанна з гарбузом і яблуком
Смачна баклажанна  ікра. Ця  ікра готується  в духовці, так вона не пригорить, заощадить час і сили, і виходить корисна та  дуже смачна. Ікру готувала спеціально для Шеф-повара та для себе.

Ингредиенты

  • баклажани 1.5 кг
  • гарбуз 1.5 кг
  • яблуко 4 шт
  • часник 1 головка
  • цибуля ріпчаста(велика) 2 шт
  • олія соняшникова або оливкова 150 мл
  • перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • сіль за смаком
Баклажани нарізати кубиками.
Гарбуз теж кубиками.
Викласти на широке деко із духовки, але окремо, не перемішувати.
Зверху на гарбуз нарізати великими кусочками часник.
і зверху нарізати кубиками яблука.
На баклажани нарізати кубиками цибулю.
Все посолити та поперчити.
Зверху полити олією, 
акуратно перемішати баклажани з цибулею та гарбуз з яблуками і часником, але сам гарбуз з баклажанами не перемішувати.
Поставити у духовку на 45 хвилин при 190 градусах.
Потім вийняти деко з духовки, перемішати та поставити у духовку ще на 15 хвилин.
Все можна смакувати, мені смакує і гарячою, і холодною ця закуска.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 24 Сентября 2016
# 0

Смакота! В духовці це добре!

Oksana_sadova 24 Сентября 2016
# 0

ДякуюСмачно і корисно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014