Запечені перепілки

Автор: Oksana_sadova 8 Марта 2018
Запечені перепілки
Такі перепілки  навряд чи когось залишать байдужим.Лимонний сік тут можна замінити апельсиновим, збільшивши його кількість.

Ингредиенты

  • перепілка 4 шт.
  • перець чорний мелений
  • соєвий соус 50 мл.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • імбир натертий 1/2 ч.л.
  • мед 1 ст. л.
  • сік лимона 3 ст. л.
  • перець червоний гострий 1 щіпотка
Перепілки помити та обсушити.
Змішати імбир, соєвий соус,олію, мед і спеції.

Викласти перепілок  в маринад,
накрити і прибрати в холодильник мінімум на годину.

Запікати в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин.

Смачного!
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014