Напій з гарбуза, м'ятою та молоком

Автор: Oksana_sadova 13 Сентября 2016
Напій з гарбуза, м'ятою та молоком
Напій з гарбуза, м'ятою та молоком - це корисно і дуже смачно. 

Ингредиенты

  • гарбуз 400 г
  • мята сушена 4 г
  • цукор 1 ч.л.
  • молоко 200 мл

 Гарбуз нарізаємо великими кусочками, додаємо м'яту та відварюємо біля 20 хвилин.
Потім викладаємо його на сито, щоб стекла вода.
Коли гарбуз трошки охолоне збиваємо блендером до однорідної маси, додаємо цукор. Потім додаємо молоко і знов збиваємо добре.
Наливаємо у склянки. Подаємо напій охолодженим. Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 14 Сентября 2016
# 0

Колись була вимушена їсти через трубочку... то готувала собі таку кашку-малашку

Oksana_sadova 14 Сентября 2016
# 0

такий напій поживний, можна ,наприклад ним поснідати

Ксюша 14 Сентября 2016
# 0

Це щось новеньке для мене, напій із гарбуза
Дівчатка притримайте нові рецепти з гарбуза до конкурсу, по секрету кажу, скоро старт

gutka 14 Сентября 2016
# 0

я запізно прочитала твоє повідомлення....сорі

Ксюша 14 Сентября 2016
# 0

)))! Ну значит с него и начнем стартовый отчет )) в нашем новом конкурсе от "Братства тыквы", а вот условия чуток позднее, очень спать хочется !

richinna 14 Сентября 2016
# 0

Солодких снів,Ксюша!

Ксюша 14 Сентября 2016
# 0

дякую !
Погляньте, дівчата, як я прикрасила фото сторінку "Про нас" ! http://www.chef.com.ua/page/about/

Знайшла у фото-архівах і сама собі зраділа, скільки всього за 7 років у нас на сайті і в житті було !

Гадаю для новачків, та й для себе треба написати про всі наші круті моменти , бо з часом все минає, а так хочеться запам'ятати найкращі спалахи життя

Oksana_sadova 15 Сентября 2016
# 0

Дуже гарно, мені як новачку, було цікаво переглянути найкращі моменти сайту

Oksana_sadova 15 Сентября 2016
# 0

я вже теж свій опублікувала, але нічого, постараюся щось новеньке приготувати, бо гарбуз я люблю

gutka 14 Сентября 2016
# 0

гарбуз з м'ятою не пробувала, виправлюсь)))

Oksana_sadova 15 Сентября 2016
# 0

як для мене, з м'ятою для любителя, мені подобається, в чоловіка печія від неї, хоча він і гарбуз не полюбляє, а я його великий любитель,можу так просто сирий їсти 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны рецепт бекон быстрая еда быстрая закуска быстро видео рецепт видеорецепт вкусно вкусные баклажаны выпечка выпечка сладкая десерт десерт без выпечки духовая свинина духовка еда заготовка заготовка из баклажан заготовка на зиму закрутка закрутка из баклажан закрутка на зиму закуска закуска из баклажанов закуска на праздничный стол закуски закуски к пиву закуски с беконом как закрутить баклажаны как приготовить салат канапе крабовые палочки креветки кукуруза куриное филе курица курица рецепты мясные блюда мясо новогоднее меню новогодние рецепты новогодний рецепт новогодняя выпечка печенье пирог праздник праздничное праздничные рецепты праздничный праздничный рецепт праздничный салат праздничный стол рецепты на новогодний стол рыбная закуска салат салат на новый год салат на праздник салат на праздничный стол салат рецепт салат с креветками салат с курицей салат с морковью по-корейски салат с сыром свинина сладкая выпечка слоеный салат торт ужин холодная закуска холодные закуски
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014