Цибуля з селерою тушкована в томатах

Автор: gutka 19 Марта 13:58
Цибуля з селерою тушкована в томатах
Якщо вам подобається тушкована цибуля, ця страва безумовно, вам смакуватиме. Ми спробували — нам сподобалось.

Ингредиенты

  • цибуля ріпчаста 500 г.
  • селера(стебла) 2-3 шт
  • олія оливкова 2-3 ст. л.
  • мед/цукор 2 ст. л.
  • вино біле(сухе) 3 ст. л.
  • оцет винний 2 ст. л.
  • томатний сік 120 мл.
  • сіль, перець за смаком
  • улюблені спеції
цибулю почистити і нарізати пір'ям;
у великій сковороді розігріти олію, додати цибулю і смажити близько 5 хвилин; додати мед  і обсмажити одну хвилину; залити оцтом і вином(можна без вина), добре перемішуючи;
селеру нарізати скибочками, додати до цибулі, перемішати;
все залити томатним соком (або ложку пасти розвести у половині склянки води, у мене перетерті помідори на зиму з баночки) і перемішати.
Довести до кипіння і варити, поки соус не загусне; приправити сіллю і перцем за смаком.
Я додала ще солодку мелену паприку.
Я люблю гостре, тож додала ще маленький сушений перчик чілі.
Готувала на обід до пасти.
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 19 Марта 16:38
# 0

Скажіть,будь ласка, а корнева селера не підійде? Бо черешкова або стеблева дорогувата.

gutka 19 Марта 18:40
# 0

Цю страву потрібно готувати тільки з черешковою....

richinna 19 Марта 17:49
# +1

Чудова пісна заправка до пасти

gutka 19 Марта 18:40
# 0

так, дуже пісна)))

konfairy 19 Марта 18:02
# +1

Справді, дуже смачно, і не тільки до пасти! Катя, а що це за кубики у місочці?

gutka 19 Марта 18:38
# 0

дякую за уважність, це вино, заморожене))))

konfairy 19 Марта 19:39
# 0

яка ти розумниця. Це, мабуть, залишки вина. Дуже зручно!

gutka 19 Марта 22:35
# 0

так, якось недопили вино....

Oksana_sadova 20 Марта 10:06
# 0

Дуже апетитно виглядає

gutka 23 Марта 22:13
# 0

дякую)))

Elma 23 Марта 11:19
# 0

И рецепт, и фотографии — выше всяких похвал.

gutka 23 Марта 22:14
# 0

Дуже дякую 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014