Андалузький соус

Автор: Rina 30 Июня 2016
Андалузький соус
Знаю цей соус за такою назвою.
Хоча це й не класичний його рецепт.

Проте це не заважає соусу бути таким смачним та пікантним.

Ингредиенты

  • Майонез 100 г.
  • Кетчуп 2 ст. л.
  • Коньяк або віскі 1 ч.л.
  • Сік лимону 1 ч.л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Червоний мелений перець
100 г. майонезу (знову по вазі, а не по об’єму).
Додаємо невелику цибулину.
2 ст.л. кетчупу.
У мене був кетчуп чилі, це додає пікантності.
Додаємо коньяк або віскі, сік лимону та червоний перець (кількість регулюйте за смаком).
Ретельно перемішуємо.
Соус має цікавий та пікантний смак, а також приємний колір та аромат.

Також можете спробувати інші соуси:
Татарський соус
Соус "А-ля майонез"
Сметанний соус до овочевих страв
34

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 1 Июля 2016
# +1

Виски маловато! Очень кстати такие соусы сейчас, летом!

Rina 1 Июля 2016
# 0

Виски всегда можно добавить в отдельной посуде

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ананас бальзамічний соус бисквит блюдо из овсяных хлопьев братство тыквы булочки в мундирі вечеря випічка выпечка выпечка с какао выпечка с маком гарбуз горячее блюдо гострий соус диета домашняя выпечка запечена скумбрія запеченная рыба заправка зелений соус как приготовить оладьи из овсяных хлопьев как приготовить печенье из овсяных хлопьев как приготовить салат канарський соус картопля картопля варена картопля печена каша квасоля кекс куриное филе курица курка курка в маринаді куряча печінка куряче філе мультиварка намазанка несладкая выпечка обід овочі овсяные хлопья оладьи пармезан паста печенье с творогом печінка пиріг по-канарськи правильное питание просто рецепт з фото рецепт українською рогалики салат салат из пекинской капусты свинина селера сир скумбрія сніданок соус суп-пюре сіль тыква фасоль червоний соус шоколад яблука
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014