Картопляний супчик з горошком (мультиварка)

Автор: Oksana_sadova 8 Сентября 18:08
Картопляний супчик з горошком (мультиварка)
Дуже смачний супчик!

Ингредиенты

  • свинячі реберця 200 г.
  • картопля 5 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • томатна паста 2 ст. л.
  • зубчики часнику 2 шт.
  • горошок зелений свіжий або заморожений 300 г.
  • сіль та перець за смаком
Свинячі реберця нарізати  на шматочки. 
 В мультиварці  виставити  режим "жарка" і обсмажити на олії до золотистого кольору з обох сторін. Додати водички і поставити в режим "тушение" на 10хв. 
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
Цибулю дрібно нарізати, моркву нарізати соломкою і обсмажити на сковорідці. 
Приготувати горошок.
Зажарку, картоплю, часник, томатну пасту, горошок, сіль і перець додати до реберець . 
Долити води поставити на режим "суп".
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014