Консервована заготовка для салатів

Автор: richinna 29 Июля 2017
Консервована заготовка для салатів
Моя ідея експерементальної консервованої заготовки на зиму (може ще є молодий горошок) для салатів - олів'є, венегрет, з печінкою тріски і т.д.  
Декілька баночок на всякий випадок не зашкодять. Я не люблю в салатах сиру цибулю і варену моркву, тому думаю, що консервована буде смачніша. 
Співвідношення продуктів і маринад може бути за Вашим смаком. Я ж хочу поділитися самою ідеєю,яка випадково прийшла мені в голову :)

Потрібно для маринаду на 1 літр. банку:

  • Сіль (кам'яна) 1 ст. л.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Оцет 9-% 2 ст. л.

А також на 1 літр. банку:

  • Листя вишні 4 шт.
  • Листя смородини 2 шт.
  • Кріп парасолька 1 шт.
  • Огірки середні 8 шт.
  • Горошок зелений молодий 8 ст. л.
  • Цибуля (маленька) 1 шт.
  • Морква молода 2 шт.
На дно банки викласти кріп і частину листя. 
Огірки обрізати з обох сторін і стоячи скласти в банку. Засипати  провареним 5 хвилин молодим зеленим горошком.
Зверху викласти порізану кубиком сиру цибулю.
Також викласти порізану кубиком і проварену 3 хвилини моркву. 
В мене відношення цибулі і моркви 1:3.
Додати в банки сіль і цукор, влити оцет, прикрити листям вишні та залити банки окропом,залишити на 10 хвилин. Поставити каструлю з килимком і водою на вогонь,нагріти воду.  
Я не додаю перець горошком і різні мілкі спеціїї, щоб потім їх не вибирати, а тільки злити розсіл і викинути листя, і нарізати мариновані огірки.
Стерилізувати заготовку на зиму для салатів під стерилізованою кришкою з моменту закіпання води 20 хвилин.
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 29 Июля 2017
# 0

гарна ідея....а у мене цього року урожай тільки на кабачки і цукіні, ще правда є інші огірочки, може вони будуть гарно родити....

richinna 30 Июля 2017
# 0

добре і те, в нас після урагану з градом мало що залишилось на городинах

SvetlanaAnikanova 29 Июля 2017
# 0

Да, такая заготовочка очень кстати зимой будет. Спасибо за идею.

richinna 30 Июля 2017
# 0

да,такая себе баночка-выручалочка

konfairy 29 Июля 2017
# 0

Супер! Відкрив банку і половина олів'є вже готова

richinna 30 Июля 2017
# 0

і не тільки...думаю, що відкрив баночку і народжується не один новий салатик

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

абрикосовый пирог аджика баклажаны бекон блюда из кабачков блюда из лаваша быстрая еда быстро быстрый рецепт варенье видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно выпечка выпечка сладкая десерт еда жареные кабачки рецепт завтрак заготовки на зиму закуска закуска из помидор закуска из помидоров запеканка запеканка из кабачков запеканка кабачковая запечнные кабачки испанская кухня кабачек кабачки кабачки в духовке кабачок кекс консервация лаваш лаваш в духовке маринованные кабачки маринованные помидоры обед овощная закуска овощная запеканка огурцы перекус перец перец болгарский пирог пироги пицца полезно помидоры помидоры на зиму простая закуска из помидоров простой рецепт пирога рецепт рецепт аджики рецепт пирога салат салат из овощей сладкая выпечка сладкое соленая выпечка суп сыр твердый сыр томатный суп ужин хлеб в духовке шашлык

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014