Запіканка картопляно-гречана

Автор: Oksana_sadova 16 Ноября 2016
Запіканка картопляно-гречана
Пропоную приготувати запіканку з гречаної каші і картопляного пюре. Таке блюдо можна готувати з різними добавками, наприклад, грибами, квашеною капустою,копченим м'ясом. У Польщі цю запіканку зазвичай подають з овочами.Це дуже і дуже смачно.

Ингредиенты

  • картопля почищена сира 1 кг.
  • крупа гречана 380 г.
  • вершки 20% 200 мл.
  • сир фета 250 г.
  • яйце 4 шт.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • олія
Спочатку відварюємо гречку та
картоплю. З картоплі робимо пюре. Даємо трошки охолонути.
Перемішуємо гречку та картоплю. Я додала ще трошки сушеної петрушки.Солимо та перчимо.
Додаємо натерту на грубій терці фету.
Окремо збиваємо яйця з вершками та додаємо їх до картопляно-гречаної маси.
Все добре перемішуємо.
Викладаємо у змащену олією форму та запікаємо при 180 С - 50-55 хвилин.
Смачного! 
Для конкурсу від ТМ "Жменька"
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014