Картопляні деруни з гарбузом і сиром

Автор: richinna 2 Апреля 2016

Потрібно:

  • Картопля 450 г
  • Гарбуз 150 г
  • Цибуля 75 г
  • Яйце куряче 2-3 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Борошно 70 г (1/2 скл.
  • Сіль,перець чорний за смаком
  • Цукор 0,5 ч.л.
Цибулю,картоплю і гарбуз натерти.
Я використовую чашу блендера для подрібнення. 
Додати курячі яйця і цукор та перемішати в блендері. 

Викласти подрібнені овочі в миску.
Просіяти борошно, додати до овочів, посолити та поперчити. 
Все добре перемішати виделкою.
Натерти до маси для дерунів сир на тертці з великими вічками.
Викладати масу для дерунів ложкою на розпечену сковороду з олією.
Смажити картопляно- гарбузові деруни з сиром на середньому вогні з обох боків. 
Олії багато не лийте,якщо хороша сковорода. 

Доки смажаться деруни приготуйте соус.
Також можете приготувати: 
Мачанку з кисломолочного сиру для дерунів 
Зелений горіхово-часниковий соус 
Мачанку сирно-цибулеву для дерунів чи вареників.

Для соусу:

  • Сметана 1 скл.
  • Петрушка 0,5 пучка
  • Цибуля зелена 2-3 шт.
  • Часник 6-10 зубчиків
  • Сіль,перець за смаком
  • Сік лимону(за бажанням) 1 ч.л.
До сметани додати часник,петрушку та зелену цибулю,посолити та поперчити. 
За бажанням додайте сік лимону,він надасть соусу освіжаючий смак.
Все подрібнити ногою блендера до яскравого зеленого кольору соусу.
Подавати картопляні деруни з гарбузом і сиром гарячими з зеленим соусом. 







Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014