Картопля запечена з кисломолочним сиром

Автор: richinna 18 Апреля 2016
Картопля запечена з кисломолочним сиром
Смачна запечена картопля з намазанкою з кисломолочного сиру та овочів.
Також можна зробити гарячі бутерброди з такою начинкою,замінивши картоплю на хліб. 

Потрібно:

  • Картопля велика 3 шт.
  • Кмсломолочний сир 200 г
  • соус для піци(томат чи кетчуп) 1 ст. л.
  • Сметана 1 ст. л.
  • Гриби мариновані 2 ст. л.
  • Перець болгарський 2 ст. л.
  • Аджика 1 ст. л.
  • Зелень 1 ст. л.
  • Сіль,перець за смаком
Картоплю помити щіткою та загорнути у фольгу, запікати в духовці до готовності біля 1 години при 200 град.
Кисломолочний сир вимішати з томатом та сметаною, посолити та поперчити.
Додати аджику,печериці,зелень та болгарський перець. Все вимішати.
Печену картоплю розрізати повздовж на 3 частини. 
Викласти картоплю на змащену олією фольгу. 
Викласти на картоплю начинку з кисломолочного сиру.
Запікати карпоплю з намазанкою з кисломолочного сиру в духовці на верхньому і нижньому нагріві при 200 град. 15-20 хвилин. 
Подавати гарячою. 





Смачного!
39

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 19 Апреля 2016
# 0

Твоя печеная картошечка по сложившейся традиции улетает в мою КК!  

richinna 20 Апреля 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014