Свіжа аджика на зиму

Автор: richinna 22 Октября 2015
Свіжа аджика на зиму
Все почалося з сирої аджики-приправи з болгарського перцю.,яка може стояти в холодильнику 2 роки.
Далі  соус "Осінній", який також дуже добре зберігається в холодильнику.
І накінець сира аджика з чотирьох овочів.

Потрібно:

  • Помідори 3 кг
  • Перець болгарський 1,5 кг
  • Перцюга 0,5 кг
  • Часник 0,5 кг
  • Цукор 200-250 г
  • Сіль 100 г
  • Олія 150 г
  • оцет за бажанням
Помідори помити,видалити плодоніжки та перекрутити через мясорубку.
Часник і перцюгу почистити, пропустити через м'ясорубку два рази через мілку сітку.
Болгарський перець перекрутити без насіння один раз.
Всі овочі вимішати у великій мисці чи каструлі.
Додати цукор.
Олію
сіль, та добре вимішати. 
Пропорції цукру та солі приблизні. 
Дайте постояти сирій аджиці 5 хвилин, спробуйте та додайте сіль,цукор за смаком, якщо потрібно.
Добре вимішати свіжу аджику з чотирьох овочів і розлити по сухим стерилізованим банкам. Закрити капроновою кришкою та зберігати в холодильнику.  
Сиру аджику можна регулювати за Вашим смаком, змінювати пропорціі овочів,цукру та солі... т.т її можна готувати "на око". Якщо любите болгарський перець,можна додати рівну частку з помідорами,або навпаки...

Скажу чесно,після цієї свіжої аджики, я вже вареної не хочу.
Дуже смачна сира аджика з чотирьох овочів,яка визиває апетит.


Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014