Соус "Осінній" / Сира аджика /

Автор: richinna 20 Августа 2015
Соус \
Чудовий соус,в якому зберігаються всі вітаміни.
Дуже добре смакує і до м'яса, і до сала, і до шашлику, і до курки.... і просто з хлібом.
Зберігається така аджика в холодильнику,скільки часу ще не перевірила, а ось хто пам'ятає мою сиру аджику з перцю, то та зберігаються в холодильнику два роки точно!


Склад:

  • Перець болгарськи 3 шт.
  • Помідора 3 шт.
  • Цибуля(синя) 3 шт.
  • Часник 1 головка
  • Перцюга 1 шт.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Оцет винний-6% 2 ст. л.
  • олія 1 ст. л.
З томатів зняти шкірку.
Всі овочі почистити.
Перець,помідори і цибулю порізати на куски.
Можна перекрутити овочі на м'ясорубці (коли готуєти велику порцію) та додати спеції.
 Перемішати і скласти в стерелізовані банки.
Зберігати соус в холодильнику.
Я використовую блендер.
Складаю всі овочі в чашу блендера,додаю спеції,оцет та дрібню до потрібної консистенції.

Можна дати соусу настоятися в холодильнику.
Соус виходить дуже смачним і свіжим.
Часник,перцюга,сіль регулюються за смаком.
Спробуйте і  Ви не пошкодуєте!


Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014