Аджика-приправа з перцю або/или Сырая аджика из перца

Автор: richinna 15 Сентября 2013
Аджика-приправа з перцю або/или  Сырая аджика из перца

Таку аджику не потрібно варити, бо готується вона з сирих продуктів і зберігається приправа з перцю в холодному місці біля року, зберігаючи всі корисні вітаміни.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

На 1 літрову банку потрібно:

1 кг червоного болгарського перцю
1-3 шт. червоного гіркого перцю
100-200 г часнику
1,5 ст.л.солі
3 ст.л. цукру
50 мл оцту

Перець помити,просушити і почистити,часник також.

Не поспішайте викидати насіння від солодкого перцю.

Висушіть його і приготуйте домашню приправу,якою взимку можна приправляти супи, борщі, овочі, м'ясо та хліб.



Перець і часник перекрутити на м'ясорубці або блендері.
Додати всі інгредієнти,перемішати приправу з перцю та залишити на 5-10 хвилин. 
В стерилізовані сухі банки розлити аджику,закрити щільною кришкою та сховати в холод.
В холодильнику зберігається така приправа до 2-х років!!!!!

Смачного!

90

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 15 Сентября 2013
# +1

Какой "костлявый" перчик , я тут в последнее время почти пучтые встречаю.

richinna 16 Сентября 2013
# 0

какой уродился свекровь подогнала

Marsella 16 Сентября 2013
# 0

На счет приправы из семян — это тема! Иннушик, как всегда с полезными и нужными идеями, спасибочки дорогая! Вот такой способ приготовления аджики я не видела. Обычно основа — помидоры. Я не сомневаюсь, что вкусно. Взяла в КК. дай бог приготовить все, что взяла в неё 

richinna 16 Сентября 2013
# 0

Юльча 16 Сентября 2013
# 0

З нетерпінням чекаю цієї чудо-приправи з зерняток перцю! Дуже зацікавило мене особисто, як любительницю додавати всякої всячини у вигляді приправ до різних страв!!!

richinna 16 Сентября 2013
# 0

Запасайтесь насінням

timtatka 16 Сентября 2013
# 0

Це смачно+5. Рецепт майже як в мене, але гостріше та без оцту.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014