Начинка для пиріжків "Омана"

Автор: richinna 14 Ноября 2015
Начинка для пиріжків \
Начинка для смажених пиріжків, яка в перші секунди вводить в оману ))) 
Начинка з кисломолочного сиру в поєднанні з ріпчастою цибулею, в гарячих пиріжках в перші секунди нагадує на смак та  запах  "чебурек з м'ясом", а потім аж стає зрозуміло, розкушавши і роздивившись, з чого начинка в пиріжках)))  
Смачна,цікава і з незвичним смаком начинка для смажених пиріжків. 
Також можете спробувати начинку, яка нагадує грибну.

Ингредиенты

  • Сир кисломолочний 300 г
  • Цибуля 200 г
  • Сіль,перець,цукор за смаком
Цибулю порізати та з цукром,сіллю і перцем чорним меленим перебити в кашу в блендері або перекрутити на м'ясорубці.
Залишити подрібнену ріпчасту цибулю маринуватися. 
Це важливий момент! Перший раз я склала все одразу з сиром в чашу і перебила, цибуля погано подрібнилась і попадалась сирою. 
Цибуля має пустити сік і стати м'яким, т.т. замаринуватися.
Тим часом замісити швидке тісто для пиріжків. На таку кількість начинки я замішувала половину швидкого та ідеального тіста для смажених пиріжків.
Додати до цибулі кисломолочний сир. 

Перебити майже до однорідної маси.  
Ще щодо начинки в сирому вигляді, на смак вона не зовсім їстівна, в мене цибуля "скажена" то їсти це не можливо,так злегка спробувати на сіль,цукор,перець... Але коли цибуля з сиром пройде теплову обробку, тоді зовсім інша справа!
Розділити тісто на кульки та розкачати. 
Викласти на тісто сирно-цибулеву начинку.
Скласти, як чебурек та добре заліпити.
Смажити пиріжки в малій кількості олії та повільному вогні. 

Смакувати чебуреки з начинкою,яка вводить в оману, гарячими тоді начинка соковита та з юшечкою!!! 
Коли пиріжки остигнуть,начинка стане звичайною сирною,але теж цікавою і смачною по-своєму.




Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 14 Ноября 2015
# 0

Гарні пиріжки-чебуреки, цікава начинка, треба спробувати, останім часом рідко смажу, все варю парю чи печу)))) люблю тарти із солоним сиром з додаванням овочів, тому ідея з начинкою дуже сподобалась)

richinna 14 Ноября 2015
# 0

На здоров"я! Я ці пиріжки два дня підряд смажила, пока сир не закінчився, моїм дуже сподобались!!!!

Ксюша 14 Ноября 2015
# 0

дуже цікава начинка! Це ти зелену цибулю замінила, чи як виникла ідея?

richinna 14 Ноября 2015
# 0

Як зазвичай))) Поступив заказ на пиріжки, а гратися з начинкою не було часу і з того що було,самою швидкою вийшла начинка з сиру і цибулі... хоча в мене ще був зелений кріп,алеж це вже не цікавомені було цікаво, що саме вийде з мінімума простих продуктів,ну і щоб нові вкусові смаки...,як завжди, експеремент вдався

Ксюша 15 Ноября 2015
# 0

рискованная  

richinna 15 Ноября 2015
# 0

я уже не в том возврасте,чтоб чего-то бояться

richinna 15 Ноября 2015
# 0

ще щодо начинки в сирому вигляді, на смак вона не зовсім їстівна, в мене цибуля "скажена" то їсти це не можливо,так злегка розкушати на сіль,цукор,перець... Але коли цибуля з сиром пройде теплову обробку, тоді зовсім інша справа!
напевно потрібно в рецепті дописати,бо я коли спробувала мені захотілось викинути

Ксюша 15 Ноября 2015
# 0

у меня тоже была такая мысль, что если лук термоядерный попался, 
и что если твой экспиремент не удался? 

просто мысли читаешь!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014