Нутові млинці з гарбузом

Автор: gutka 1 Октября 2016
Нутові млинці з гарбузом
А в мене сьогодні млинці з нутового борошна, що не містить глютену, зі смачною начинкою з гарбуза та сиру. За рецепт дякую Світлані.

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • борошно нутове 100 г.
  • куркума 0,5 ч.л.
  • яйце 1-2 шт.
  • молоко 300 мл.
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • Для начинки:
  • гарбуз (м'якоть) 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • сіль, перець за смаком
  • олія 2 ст. л.
  • гілочка розмарину
  • сир твердий 60-80 г.
  • Крім того:
  • вершкове масло 1 ст
  • сир твердий 50 г.
Борошно просіяти до миски, змішати з куркумою.
Нутове борошно я купую в інтернет магазині здорового харчування. Моя спроба, вдома змолоти нут, була не вдалою.
Додати молоко, яйце, олію та сіль. Гарно все перемішати і залишити на 30 хвилин.
Підготувати начинку: цибулю нарізати дрібно.
Гарбуз нарізати маленькими кубиками.
На сковорідці розігріти олію, додати цибулю і гілочку розмарину, смажити до прозорості цибулі. Розмарин дістати. Додати гарбуз і час від часу помішуючи готувати до м'якості гарбуза. Насамкінець приправити гарбуз сіллю та перцем.
З приготовленого тіста насмажити тоненькі млинці.
Для начинки, крім гарбуза натерти сир.
(я використала сир моцарелла, але не кульками, а твердий).
Загорнути начинку (по ложці гарбуза і тертого сиру) в млинці "конвертиком" : 
Далі млинці потрібно на декілька хвилин відправити у духовку. Форму змастити вершковим маслом, викласти млинці, які зверху присипати тертим сиром. Запікати при температурі 170-180 градусів декілька хвилин, до розтоплення сиру.
Подавати до столу теплими.
Смачного)
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Октября 2016
# 0

Дуже апетитні млинці, і впевнена щей корисні

gutka 1 Октября 2016
# 0

Звісно корисні, на смак мені більше сподобались теплими. А ще, я не думала, що тільки з нутового борошна, можна приготувати такі тоненькі млинці. 

richinna 1 Октября 2016
# 0

А що за Світлана? Ми її знаємо?

gutka 1 Октября 2016
# 0

Вона працює в Італії і часто ділиться своїми рецептами, тільки на іншому сайті.  А ще вона просто гарна людина.

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Катя, такие аппетитные твои блинчики, захотелось угоститься!

gutka 2 Октября 2016
# 0

Дякую, із задоволенням пригостила б)))

Zmeychka 2 Октября 2016
# +1

Такие тонюсенькие блинчики! Отличный рецепт!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины булочки быстрое домашнее печенье видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки домашнее печенье домашние заготовки еда желе из ежевики завтрак заготовки заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария лечо манка мука обед острый перец рецепты песочное печенье печенье печенье на пиве пирог пирог со сливами праздничный салат простой салат простые рецепты рецепт рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекская кухня универсальный соус утка хлеб хлебцы яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014