Нутові млинці з гарбузом

Автор: gutka 1 Октября 2016
Нутові млинці з гарбузом
А в мене сьогодні млинці з нутового борошна, що не містить глютену, зі смачною начинкою з гарбуза та сиру. За рецепт дякую Світлані.

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • борошно нутове 100 г.
  • куркума 0,5 ч.л.
  • яйце 1-2 шт.
  • молоко 300 мл.
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • Для начинки:
  • гарбуз (м'якоть) 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • сіль, перець за смаком
  • олія 2 ст. л.
  • гілочка розмарину
  • сир твердий 60-80 г.
  • Крім того:
  • вершкове масло 1 ст
  • сир твердий 50 г.
Борошно просіяти до миски, змішати з куркумою.
Нутове борошно я купую в інтернет магазині здорового харчування. Моя спроба, вдома змолоти нут, була не вдалою.
Додати молоко, яйце, олію та сіль. Гарно все перемішати і залишити на 30 хвилин.
Підготувати начинку: цибулю нарізати дрібно.
Гарбуз нарізати маленькими кубиками.
На сковорідці розігріти олію, додати цибулю і гілочку розмарину, смажити до прозорості цибулі. Розмарин дістати. Додати гарбуз і час від часу помішуючи готувати до м'якості гарбуза. Насамкінець приправити гарбуз сіллю та перцем.
З приготовленого тіста насмажити тоненькі млинці.
Для начинки, крім гарбуза натерти сир.
(я використала сир моцарелла, але не кульками, а твердий).
Загорнути начинку (по ложці гарбуза і тертого сиру) в млинці "конвертиком" : 
Далі млинці потрібно на декілька хвилин відправити у духовку. Форму змастити вершковим маслом, викласти млинці, які зверху присипати тертим сиром. Запікати при температурі 170-180 градусів декілька хвилин, до розтоплення сиру.
Подавати до столу теплими.
Смачного)
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Октября 2016
# 0

Дуже апетитні млинці, і впевнена щей корисні

gutka 1 Октября 2016
# 0

Звісно корисні, на смак мені більше сподобались теплими. А ще, я не думала, що тільки з нутового борошна, можна приготувати такі тоненькі млинці. 

richinna 1 Октября 2016
# 0

А що за Світлана? Ми її знаємо?

gutka 1 Октября 2016
# 0

Вона працює в Італії і часто ділиться своїми рецептами, тільки на іншому сайті.  А ще вона просто гарна людина.

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Катя, такие аппетитные твои блинчики, захотелось угоститься!

gutka 2 Октября 2016
# 0

Дякую, із задоволенням пригостила б)))

Zmeychka 2 Октября 2016
# +1

Такие тонюсенькие блинчики! Отличный рецепт!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из кабачков блюда из курицы блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачок капуста картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица лаваш лук молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень пицца помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014