Салат "Мімоза"

Автор: Oksana_sadova 7 Декабря 2016
Салат \
Існує багато варіантів цього простого та смачного салату, хочу запропонувати свій, який зимою готую досить часто.

Ингредиенты

  • сардина в маслі 1 банка
  • яйця 4 шт.
  • морква 4 шт.
  • картопля 3 шт.
  • цибуля ріпчаста 1-2 шт.
  • майонез
Спочатку відварюємо моркву,картоплю та яйця. Охолоджуємо.
Беремо салатничку  викладаємо туди консерву без олії , розминаємо виделкою,змащуємо майонезом.
Зверху натираємо білки із 4  яєць, змащуємо майонезом.
Зверху натираємо моркву та змащуємо майонезом.
Зверху викладаємо нарізану кубиками цибулю та змащуємо знов майонезом.
Зверху натираємо картоплю та знов змащуємо майонезом та 
зверху натираємо жовток із яєць.Можна прикрасити за бажанням.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 7 Декабря 2016
# +1

Обожнюю цей салат у всіх можливих варіантах! С картоплею не пробувала, мабуть, так він ситніший виходить!

Oksana_sadova 7 Декабря 2016
# 0

Я також дуже люблю цей салатик, просто та смачно. За рахунок картоплі ситніший, але все одно дуже ніжний на смак виходить

richinna 7 Декабря 2016
# +1

Я всеж таки без картоплі більше люблю готувати, з сиром обожнюю

Oksana_sadova 7 Декабря 2016
# 0

Кожному своє і в кожного свій смакІз сиром обовязково при нагоді спробую,дякую

gutka 8 Декабря 2016
# 0

Салат “Мiмоза” — один з найулюбленіших салатів з дитинства, але сьогодні найчастіше готую його з тунцем! Готую в залежності від настрою різні варіанти: або з сиром або з картоплею. Смакота.

Oksana_sadova 8 Декабря 2016
# +1

На наступний раз спробую із тунцем,дякую

gutka 8 Декабря 2016
# 0

Коли у наших краях почали продавати консервований тунець з італії, надаю перевагу йому, правда раніше ціна була більш доступною, ..... тож тепер тільки на свято.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014