Молодий буряк на грилі

Автор: richinna 30 Мая 2016
Молодий буряк на грилі
Люблю молоді запечені овочі. 
Пропоную також приготувати молодий буряк, який виходить смачним з солодкуватим смаком,  на електрогрилі чи мангалі.
Добре смакує запечений молодий буряк  в якості гарніру, та як самостійна страва.

Потрібно:

  • Буряк молодий 500 г
  • Олія соняшникова 1 ст. л.
  • Вустерський соус 1 ст. л.
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Кленовий сироп 1 ч.л.
  • Марокканська суміш спецій 1/2 ч.л.
Молодий буряк добре вимити щіткою. Чистити шкірку не обов'язково. 
Порізати червоний буряк на шматки за бажанням, головне,щоб куски не були дуже тонкими і малими. Я ріжу один маленький буряк повздовж на 3-4 частини.
Також разом з буряком можна готувати молоду  моркву на грилі. 
Влити до буряку олію,вустерський та соєвий соус,кленовий сироп(за бажанням) та приправити марокканською сумішшю спецій
Солити не потрібно!

Викласти молодий маринований буряк на електрогриль або на сітку та запекти на мангалі до готовності. 
В електрогрилі буряк готується біля 30-ти хвилин,морква 15-20 хв.






Перед подачею молодий буряк запечений на грилі посолити. Смакує буряк з грилю і гарячим,і холодним! 








Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014