Варені пиріжки на овочево-фруктовій подушці

Автор: richinna 29 Октября 2015
Варені пиріжки на овочево-фруктовій подушці
Пиріжки-рулетики з м'ясом на подушці з слив, болгарського перцю, цибулі та томатів.  
Смачно та цікаво! 
Таку страву можна приготувати в мультиварці.

Потрібно:

  • Тісто для вареників чи пельменів 1/2 порції
  • Фарш м'ясний 300 г
  • Перець болгарський 0,5 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Томатне пюре зі свіжих помідор 1 скл.
  • Сливи сині свіжі 200 г
  • Вершкове масло 60 г
  • Вода,зелень,спеції
  • Олія+вершкове масло по 1 ст.л. для цибулі
Тісто тонко розкачати та вирізати великі кружальця. 
Я використовувала пісне тісто для вареників на крохмалі.
Намастити тісто  м'ясним фаршем з цибулею та спеціми та закрутити в пиріжок.
Я скручувала рулетиком.
З половини тіста в мене вийшло 18 пиріжків.
Це достатньо на три порції.
Цибулю порізати напівкільцями та пасерувати на олії з вершковим маслом.
Додати порізану ратунду.
З слив видалити кісточку та порізати.
На  болгарський перець викласти вершкове масло, дати йому розтопитися та перемішати овочі.
Додати до ратунди з цибулею порізані сливи.
Посолити та приправити спеціями. 

Перемішати та влити томатне пюре.
Все добре вимішати та тушкувати три хвилини.
За бажанням до овочів можна додати перець чілі.
Викласти на овочево-сливову подушку рулетики на відстані один від одного.
Влити гарячу воду чи бульйон,щоб  покривали рулетики на 2/3 .
Накрити кришкою та тушкувати пиріжки з м'ясом 20-25 хвилин на повільному вогні.
Коли рулетики-пиріжки будуть готові,посипати зеленню та відразу подавати на овочево-фруктові подушці. 
Можна поляти сметаною чи вершками.







Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 29 Октября 2015
# +1

Вареные пирожки это вареники ?
Заправка-соус очень интересный

richinna 29 Октября 2015
# 0

ну да,вареники еще называют-вареными пирожками

Marsella 27 Ноября 2015
# 0

Я то думала — голубцы!! А это кебабы в тесте!   Инна, можно тебя забрать на зиму к нам?

richinna 28 Ноября 2015
# 0

неа, у Вас холодно, а я замерзлюха

Marsella 28 Ноября 2015
# 0

В Доме тепло, обогреем, накормим, в баньку сводим!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

блюда из курицы быстрое блюдо быстрые пирожки выпечка выпечка без теста египетська кухня еда проста завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запіканка зелені помідори кабачки как приготовить как приготовить запеканку как приготовить мясо как приготовить соус из слив капуста картопля картофель картофельная запеканка каша консервація котлеты крабовые палочки курица лавш лайм ленивые пирожки морква мясо в собственном соку овочі отбивные паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки пирожки из хлеба простой рецепт піта рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт запеканки из кабачков рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты руе рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски соус соус к мясу сыр творог торт торт без выпечки тыква ужин хлебные пирожки черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014