Печінковий паштет з сушеними печерицями

Автор: richinna 31 Декабря 2015
Печінковий паштет з сушеними печерицями
Печінковий паштет  з свинної печінки та  запашними сушеними печерицями прикрашений квітами з вершкового масла. 
Також можете приготувати паштет з індичою чи курячої печінки з квасолею або пісний паштет з квасолі і горіхів.

Потрібно:

  • Печінка свинна 1 кг
  • Молоко 350+150 =500мл
  • Олія 3 ст. л.
  • Смалець(сало) 3 ст. л.
  • Цибуля 350 г
  • Морква 150 г
  • Печериці сушені 20 г
  • грибний бульйон 300 г
  • Сіль,перець за смаком
Сушені печериці потрібно добре промити та замочити на 3-4 години,можна на ніч в холодильник. 
Варити в тій воді в якій були замочені шампінойони 10 хвилин. Бульйон грибний залишити.

Печінку я спочатку натираю харчовою содою та залишаю на 1 годину. Потім добре мию та нарізаю на куски. Замочую в 350 мл молока на 1 годину.
Цибулю порізати та смажити на смальці з олією 3 хвилини.
Додати моркву смажити ще 5 хвилин.
До моркви з цибулею в каструлю мультиварки кинути печінку. Від молока не промивати.
Печінку перемішати з морквою та цибулею. 
Все це робиться на програмі "жарка" з відкритою кришкою мультиварки.
Смажити 10 хвилин,перемішати печінку з овочами декілька раз.
Додати до смаженої печінки з овочами відварені печериці. Посолити,поперчити.
Влити до каструлі мультиварки грибний бульйон та молоко що покривали печінку на 3/4.
Включити програму "тушкування" на 2 години.
Перебити готову печінку з овочами і сушеними печерицями в паштет. Викласти в форму застелену харчовою плівкою та  поставити в холодильник на 1 добу.
Подають печінковий паштет з вершковим маслом.
Можна прикрасити печінковий паштет квітами з вершкового масла.
Смачний та запашний печінковий паштет з свинної печінки з сушеними печерицями. 

Смачного! 


ВСІХ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ та ВЕСЕЛИХ ВАМ СВЯТ!!! Всього найкращого і найсмачнішого в Новому році!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
snv71 5 Января 2016
# 0

Ну, а цветы просто сказка, паштет тоже очень люблю. Все супер!

richinna 7 Января 2016
# 0

Спасибо!

konfairy 10 Января 2017
# 0

Иннуш, а чем ты перебиваешь такой паштет? В чаше или ножкой? 

richinna 10 Января 2017
# 0

Если печень куринная можно и ногой, если свинная то лучше в чаше

konfairy 10 Января 2017
# 0

У меня что-то очень нежный паштет получился в этот раз, потому спрашиваю. Просто крем какой-то. Всем понравился, а мне как-то не очень. И Коту тоже. Наверно, перебила слишком, увлеклась. Надо мясорубкой работать, а не тем, что под рукой. Спасибо, Иннуш, поняла

richinna 10 Января 2017
# 0

может жидкости много,того и так получилось?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из кабачков блюда из курицы блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачок капуста картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица лаваш лук молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень пицца помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014