Печінковий паштет з сушеними печерицями

Автор: richinna 31 Декабря 2015
Печінковий паштет з сушеними печерицями
Печінковий паштет  з свинної печінки та  запашними сушеними печерицями прикрашений квітами з вершкового масла. 
Також можете приготувати паштет з індичою чи курячої печінки з квасолею або пісний паштет з квасолі і горіхів.

Потрібно:

  • Печінка свинна 1 кг
  • Молоко 350+150 =500мл
  • Олія 3 ст. л.
  • Смалець(сало) 3 ст. л.
  • Цибуля 350 г
  • Морква 150 г
  • Печериці сушені 20 г
  • грибний бульйон 300 г
  • Сіль,перець за смаком
Сушені печериці потрібно добре промити та замочити на 3-4 години,можна на ніч в холодильник. 
Варити в тій воді в якій були замочені шампінойони 10 хвилин. Бульйон грибний залишити.

Печінку я спочатку натираю харчовою содою та залишаю на 1 годину. Потім добре мию та нарізаю на куски. Замочую в 350 мл молока на 1 годину.
Цибулю порізати та смажити на смальці з олією 3 хвилини.
Додати моркву смажити ще 5 хвилин.
До моркви з цибулею в каструлю мультиварки кинути печінку. Від молока не промивати.
Печінку перемішати з морквою та цибулею. 
Все це робиться на програмі "жарка" з відкритою кришкою мультиварки.
Смажити 10 хвилин,перемішати печінку з овочами декілька раз.
Додати до смаженої печінки з овочами відварені печериці. Посолити,поперчити.
Влити до каструлі мультиварки грибний бульйон та молоко що покривали печінку на 3/4.
Включити програму "тушкування" на 2 години.
Перебити готову печінку з овочами і сушеними печерицями в паштет. Викласти в форму застелену харчовою плівкою та  поставити в холодильник на 1 добу.
Подають печінковий паштет з вершковим маслом.
Можна прикрасити печінковий паштет квітами з вершкового масла.
Смачний та запашний печінковий паштет з свинної печінки з сушеними печерицями. 

Смачного! 


ВСІХ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ та ВЕСЕЛИХ ВАМ СВЯТ!!! Всього найкращого і найсмачнішого в Новому році!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
snv71 5 Января 2016
# 0

Ну, а цветы просто сказка, паштет тоже очень люблю. Все супер!

richinna 7 Января 2016
# 0

Спасибо!

konfairy 10 Января 2017
# 0

Иннуш, а чем ты перебиваешь такой паштет? В чаше или ножкой? 

richinna 10 Января 2017
# 0

Если печень куринная можно и ногой, если свинная то лучше в чаше

konfairy 10 Января 2017
# 0

У меня что-то очень нежный паштет получился в этот раз, потому спрашиваю. Просто крем какой-то. Всем понравился, а мне как-то не очень. И Коту тоже. Наверно, перебила слишком, увлеклась. Надо мясорубкой работать, а не тем, что под рукой. Спасибо, Иннуш, поняла

richinna 10 Января 2017
# 0

может жидкости много,того и так получилось?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины булочки быстрое домашнее печенье видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки домашнее печенье домашние заготовки еда желе из ежевики завтрак заготовки заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария лечо манка мука обед острый перец рецепты песочное печенье печенье печенье на пиве пирог пирог со сливами праздничный салат простой салат простые рецепты рецепт рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекская кухня универсальный соус утка хлеб хлебцы яблоки

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014