Печеня з м'ясом,гарбузом і журавлиною або/или Жаркое с мясом,тыквой и клюквой

Автор: richinna 4 Мая 2013
Печеня з м'ясом,гарбузом і журавлиною або/или Жаркое с мясом,тыквой и клюквой

Подобається нам поєднання м'яса з гарбузом і журавлина додає незвичайної кислинки... Дуже смачна печеня!

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

Потрібно:
гарбуз -500г
м'ясо(свинина жирна) -500г
цибуля-1шт.
журавлина-2/3ст.
сіль,перець.
часник 10-15 зубчиків.

 

 

 М'ясо порізати на куски,додати журавлини 1/2 склянки,спеції та пом'яти руками. 

 

 Порізати цибулю напівкільцями та додати до м'яса.
Гарбуз порізати та пересипати ароматними травами.

В глечики або в казанок, я готую в мультиварці. На дно влити 1ст.л. олії,викласти м'ясо, зверху гарбуз та включити програму томлення/тушення 1 година.
За 10 хвилин до готовності до печені додати часник.
За 5 хвилин додати до печені з гарбузом та м'ясом залишки журавлини.

Смачного!

80

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 5 Мая 2013
# 0

Сладковатая тыква, брустника, мясо.. мммм хочу есть!  +100500

richinna 5 Мая 2013
# 0

сладкое,кислое,острое- все в одной тарелке

Zmeychka 6 Мая 2013
# 0

Какое классное сочетание! Жаль, мне тыкву ждать аж до осени

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014